2:1p.
(0:1)
39. T. Albl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 14:30

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starém Smolivci se rozhodovalo až v penaltách


Branky


0

Již postavení v tabulce napovídalo, že se bude hrát velmi vyrovnané utkání. To se nakonec potvrdilo, po devadesáti minutách byl stav nerozhodný. Bonusový bod si v pokutových kopech zasloužili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních patnácti minutách bylo utkání velmi vyrovnané a šance vznikaly převážně ze standartních situací, jako například přímý kop Smolivce ze 14. minuty, který ovšem brankář Gubiš, i s přispěním obrany, zlikvidoval. Veliká šance Losiné se zrodila v 32. minutě. Tomáš Albl centroval z pravé strany na Karla, který posunul hlavou míč těsně vedle levé tyče domácích. V 39. minutě se hosté přeci jenom branky dočkali. Po závaru ve vápně nastřelil Filip Mádr břevno, následně se k dorážce dostal důrazný Tomáš Albl a ten už byl se svým pokusem úspěšnější. Po zbytek poločasu domácí borci tlačili, ale k vyrovnání to nevedlo.

 

Hned po úvodním hvizdu druhé půle měl po akci střídajícího Tomáše Hracha obrovskou šanci na navýšení vedení Jánský, ale jeho střela odkyrtou branku vůbec neohrozila. A tak se do tlaku dostali domácí. Ti měli k dispozici hned pět rohových kopů, ale nic z nich nevytěžili. Vyrovnání stejně přišlo, konkrétně v 63. minutě, kdy se po brankářově odkopu dostal k míči Pavel Nachtman, který ho šikovně protečoval na kopačky Stanislava Krejčíka a ten šel prakticky sám na branku - 1:1. Zbytek utkání se nesl ve snaze domácích o otočení skóre, ale brankář Gubiš svůj tým podržel. V samotném závěru mohlo přijít rozhodnutí na druhé straně. Přímý kop Vlastimila Šlaise z hranice "šestnáctky" bravurním zákrokem vyrazil brankář Karlík a poslal tak utkání do pokutových kopů.

 

V penaltové loterii měli více štěstí domácí. Jediným neúspěšným exekutorem byl Jan Albl, jehož střelu zastavilo břevno. Starý Smolivec tak bral o bod více.

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce: "Myslím, že jsme si za naši hru zasloužili vyhrát, ale fotbal se hraje na góly a my dnes vstřelili jen jeden. Také nám chybělo trochu toho fotbalového štěstí."

TJ Sokol Losiná B
František Karl, sekretář Losiné: "Neodpískaná penalta těsně před koncem podtrhla touhu po vítězství Losiné."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , P. Nachtman [-] , V. Nachtman [-] - V. Krejčí [-] (46. J. Kovařík [-] ) , D. Štutika [-] , P. Pechr [-] , S. Krejčík [-] - M. Tatar [-] , J. Šíma [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - T. Mádr [-] , J. Albl [-] , M. Tomrdle [-] , F. Mádr [-] (46. J. Hrach [-] ) - L. Jánský [-] , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , T. Karl [-] - D. Zeman [-] (46. T. Hrach [-] ) , T. Albl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.