Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel tabulkových sousedů vyzněl lépe pro Spálené Poříčí


Branky


0

Merklínská rezerva chtěla navázat na svůj "A" tým a na domácím hřišti brát tři body. To se jí ovšem nakonec nepodařilo, neboť hosté ze Spáleného Poříčí dokázali hned čtyřikrát skórovat, což na výhru stačilo. Ještě 15 minut před koncem však Merklín vedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Spáleného Poříčí se na hřišti ještě ani nerozkoukali a už prohrávali 1:0. První trefu utkání zaznamenal krajní záložník Václav Tichota. V následujících několika minutách si domácí vytvořili další obrovské šance, kterým však chyběla gólová tečka. Po tomto drtivém tlaku se hra přeci jenom opticky vyrovnala, Merklín nakopával dlouhé balony, hosté vsázeli na kombinaci. V 35. minutě bylo srovnáno. Rozehrání přímého kopu se chopil Václav Homolka, jehož centr se dostal až k Jiřímu Loudovi a ten povedenou ranou do protipohybu brankáře Špirka vyrovnal na 1:1. Další branky v úvodní pětačtyřicetiminutovce nepadly.

 

Krátce po úvodním hvizdu ve druhé půli se dostali domácí opět do vedení. Hrubku Jiřího Pelce přetavil v gól opět Václav Tichota. Zlomový okamžik přišel v 72. minutě, kdy Marcel Šambergr uviděl druhou žlutou, což ve fotbalové matematice znamená červenou kartu, a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Dlouhý výkop brankáře Vargy se snesl až ke kopačkám Martina Krňoula, kterému k vstřelené brance pomohlo i nedorozumění mezi brankářem a obráncem Merklína. Gólová radost Martinu Krňoulovi asi zachutnala, neboť si ji v 85. minutě, po povedené akci Pelce a Šestáka, vychutnal znovu. Definitivní hřebíček do merklínské rakve zatloukl Martin Šesták, který po centru zvyšoval povedenou hlavičkou, která se ještě otřela o tyč, na 2:4 z pohledu smutných domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha, předseda Merklína: "Utkání bylo vyrovnané. Na konci rozhodly hrubé chyby naší obrany."

TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "Vyhrocené utkání, které ovšem rozhodčí zvládl dobře. Důležitým momentem byla červená karta. Tvrdé hřiště ztěžovalo hru, ale zahráli jsme si pěkně."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - S. Žižka [-] , T. Bešta [-] , J. Brejcha [-] , J. Žižka [-] - M. Šambergr [-] , W. Kříž [-] , V. Tichota [-] , T. Hraběta [-] - M. Schejbal [-] , A. Kozák [-] (59. D. Tesárek [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - V. Homolka [-] , Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] , S. Straka [-] - P. Jirka [-] , J. Louda [-] , P. Roj [-] , M. Krejčí [-] - M. Šesták [-] (90. D. Hulec [-] ) , M. Krňoul [-] (89. J. Opatrný [-] )

ČK: 72. M. Šambergr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.