0:3
(0:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží přetlačilo Chotěšov B


0

Velice atraktivní derby mezi sebou svedlo Záluží a Chotěšov. Útok střídal útok a hra se musela líbit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání slibovalo zajímavou podívanou již z toho důvodu, že obě družstva se pohybují v horních patrech tabulky. První zajímavý moment přišel ve 12. minutě. Osobní souboj ve vápně domácích zaváněl penaltou, ale rozhodčí situaci zřejmě neviděli. První půle jednoznačně patřila chotěšovským, kteří si vypracovávali více šancí, proměnit je však nedokázali. To se jim podařilo až v ve 33. minutě. Norbert Vávrovec rozehrál přímý kop, míč se dostal k Vílému Bednářovi a ten s nabídnutou šancí naložil nejlépe, jak mohl. Další šance Chotěšova lapil brankář David Míka, což mohlo hosty mrzet. Gólem do šatny totiž vyrovnal na 1:1 z dorážky Šmidingr.

 

Obraz hry byl ve druhé půli úplně rozdílný. Chotěšov tahal za kratší konec a Záluží dominovalo. Možná to bylo i silným větrem, který ovlivňoval dráhu letu míče. V 66. a v 70. minutě se dvěma góly zaskvěl záložník Záluží Josef Urbánek a dostal tak svůj tým do trháku. První branku dal po samostatném úniku, k té druhé mu pomohla chyba brankáře Fishera. Zdramatizování utkání příšlo v 79. minutě, když se neohroženě vydal do vápna Josef Jindřich a vybojoval pro svůj tým penaltu. Pokutový kop proměnil Vávrovec, který si tak k asistenci připsal i gól. Další šance, jak na straně Záluží, tak především ta chotěšovská v 90. minutě, zůstaly bez gólové tečky a utkání skončilo výhrou domácích 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník, obránce Záluží: " Derby jak má být."

TJ Chotěšov B
Ondřej Pešta, obránce Chotěšova: "Derby bylo velice atraktivní, protože se hra přelévala ze strany na stranu. Větší chuť po vítězství ale ukázali domácí, kteří ,stejně jako na podzim, dokázali porazit Chotěšovské "B".



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-] , Z. Vacek [-] , V. Schamberger [-] - J. Povolný [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] - L. Mlnařík [-] (70. V. Zahoř [-] ) , P. Braun [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - T. Brabec [-] , P. Eret [-] , O. Pešta [-] , T. Brabec [-] - J. Jindřich [-] , S. Durkoš [-] , T. Veselý [-] , V. Bednář [-] - N. Vávrovec [-] , M. Pašek [-]

Místo: hř. Hoříkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.