Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter otočil utkání a dotahuje se na druhý Chotěšov


Branky


0

Fotbalisté TJ Klášter dokázali ve druhém poločase vstřelit dva góly, díky kterým vyhráli 3:2. Merklínská rezerva podruhé v řadě prohrála stejným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště v Neurazech hostilo duel mezi třetím Klášterem a devátým Merklínem. Alternativní hřiště se neukázalo být tím nejlepším hostitelem a celé utkání bylo poznamenáno špatným stavem trávníku. Hosté se i přesto dostali hned v úvodu do vedení, když chybu v obraně potrestal Tomáš Grüner. O deset minut později mohlo být pro Merklín ještě veseleji, ale míč se nakonec rozhodl, že skončí na břevně. Merklínské mohlo opravdu mrzet, že své šance neproměňovali, protože ve 40. minutě vyrovnal záložník Marek Hnízdil. V zápětí se ovšem z brejku prosadil opět Tomáš Grüner, a svým gólem rozhodl, že vyrovnaný první poločas skončil 2:1.

Ve druhé půli se hra zrychlila a přitvrdila, což více sedělo Klášteru. Ten se postupně dostával do tlaku a jednu ze svých šancí dokázal i proměnit. Autorem vyrovnávací trefy byl Tomáš Pekárek. Hostům viditelně docházely síly. Těch měl naopak mnoho střídající útočník Velíšek, který si nejspíš chtěl zopakovat gólovou radost z minulého utkání, a přesnou ranou dokonal obrat domácích. Další branky už nepadly, a proto skončilo toto dramatické utkání 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož, trenér Kláštera: Hrálo se na špatném terénu, proto bylo utkání více o bojovnosti než o fotbale.

TJ Sokol Merklín B
Tomáš Bešta, obránce Merklína: My jsme bohužel ve druhé půli už fyzicky na domácí nestačili. Je ale škoda, že rozhodčí neuděloval jasné žluté žluté karty po faulech zezadu, protože Klášter mohl klidně dohrávat v osmi lidech.



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Kozák [-] (60. D. Míčko [-] ) , L. Pelikán [-] , J. Peroutka [-] (40. L. Brož [-] ) , M. Karlík [-] - M. Strolený [-] , T. Pekárek [-] , M. Hnízdil [-] (50. P. Velíšek [-] ) , M. Suko [-] - M. Hora [-] , T. Loukota [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - J. Brejcha [-] , S. Žižka [-] , Z. Bešta [-] (35. D. Tesárek [-] ) , M. Šambergr [-] (40. P. Kroupa [-] ) - M. Kokoška [-] , T. Grüner [-] , T. Bešta [-] , J. Grüner [-] - V. Tichota [-] , Z. Regner [-] (70. L. Velek [-] )

Místo: hř. Neurazy.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.