0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1p.
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Devadesát minut gól nepřineslo, rozhodnout musely penalty


Branky


0

Naprosto vyrovnané utkání mezi Spáleným Poříčím a Dolní Lukavicí nakonec vyhráli hosté na penalty 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy v tabulce dělilo devět bodů, což není mnoho. Samotné utkání postavení v tabulce dokumentovalo dokonale. Nesmírně vyrovnaný duel, bojovalo se o každý míč, o každý metr prostoru. Velice bojovný výkon obou mužstev vyzdvihl i Jaroslav Stehlík st., trenér Dolní Lukavice. Spálené Poříčí vsadilo na kombinační hru po zemi s velikým množstvím přihrávek. Odlišný styl hry prosazovali hráči Dolní Lukavice, kteří hrozili hlavně z protiútoků a přesných centrů za domácí obranu. Ať už kombinace nebo brejky, ke gólu to nevedlo.

 

Ani druhý poločas žádnou branku nepřinesl. O něco málo více šancí měli hosté, ale prosadit se nedokázali. Zápas mohla rozhodnout nějaká standartní situace, ale ani to se nekonalo, přestože rohových kopů bylo k vidění požehnaně. Střelci dnes zkrátka mlčeli, naopak příznivci FDF (Fanklub defenzivního fotbalu) se museli topit v euforii. Po devadesáti minutách 0:0, šlo se na penalty.

 

Rozdílový bod získali hosté, kteří byli při pokutových kopech úspěšnější. Úspěšnými exekutory vítězného týmu byli brankář Frančík a hráči z pole Vajai L., Tolar a Bělonož.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc, obránce Spáleného Poříčí: "My jsme měli více ze hry, více jsme drželi míč na svých kopačkách. Měl jsem pocit, že hráči Dolní Lukavice ke konci odešli fyzicky."

TJ Sokol Dolní Lukavice
Jaroslav Stehlík st., trenér Dolní Lukavice: "Velice bojovný výkon obou mužstev s několika šancemi na obou stranách. Nás opět podržel brankář Frančík."

Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - O. Homolka [-] , Š. Kuneš [-] , S. Straka [-] , J. Pelc [-] - M. Krňoul [-] , J. Louda [-] , P. Roj [-] (46. D. Hulec [-] ) , M. Šesták [-] - J. Opatrný [-] , M. Krejčí [-]

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - J. Vajai [-] (80. M. Myslivec [-] ) , V. Lecjaks [-] , D. Bešta [-] , V. Baumruk [-] - L. Vajai [-] , D. Ščíslák [-] , R. Tolar [-] , P. Bělonož [-] - J. Zahradník [-] , M. Kokoška [-] (46. J. Čech [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.