Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze zápasu "o šest bodů" se nakonec radoval Starý Smolivec


Branky


0

Neurazy i Smolivec budou letos nejspíš bojovat o záchranu. Z tohoto důvodu byl jejich vzájemný duel velice důležitý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pod průběh utkání se bohužel podepsal i stav hřiště. Drny a ani sklon terénu nejsou zrovna příznivcem kvalitní kopané. Utkání proto začalo nepřesnostmi na obou stranách. Přesto byli lepší hráči Smolivce, kteří si vytvořili územní převahu. Ti si vypracovávali větší počet šancí, ale selhávali v koncovce. Jak na to, jim ve 25. minutě ukázal po samostatném úniku domácí záložník Martínek - 1:0. Tatran gól nabudil a hra se vyrovnala. Ve 32. minutě se vyrovnal i stav utkání, autorem branky byl Jiří Šíma. Smolivec se z vyrovnaného stavu nemohl radovat dlouho. Ihned po rozehrání se do útoku dostaly Neurazy, přišel centr do vápna, kde stál nikým neatakovaný Jaroslav Bouzek a jeho přesná střela k tyči nedala brankáři Karlíkovi šanci. Poslední šancí prvního poločasu byl přímý kop hostů, ale Štutikova rána v brance neskončila.

 

I do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří častěji drželi míč na svých kopačkách a domácí útočili jen ojediněle. Zlom utkání přišel v 50. minutě, kdy z přímého kopu vyrovnal Hudeček. Vyrovnání hostující hráče ještě více utvrdilo v tom, že si z Neuraz mohou odvést všechny body. Domácí místy nevěděli, kde jim hlava stojí a v 81. minutě už prohrávali. Po několika nevyužitých šancích se konečně prosadil Dušan Štutika, který si šikovně zaběhl za obranu a po prodlouženém autovém vhazování nedal Marianovi v brance šanci. Zbytek utkání si již hostující celek pohlídal a odvezl si z Neuraz důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, obránce Neuraz: "Na utkání přišlo asi dvacet diváků. Hrálo se za pěkného počasí. Pěkný ale nebyl stav hřiště, což vedlo k nepřesnostem."

SK Starý Smolivec B
Stanislav Krejčík, hráč A týmu Starého Smolivce: "Chtěl bych vyzdvihnout příkladnou bojovnost našeho týmu."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
V. Marian [-] - J. Doričák [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] (15. V. Tříska [-] ) , J. Vladař [-] - S. Jágr [-] , V. Kuska [-] , L. Brabec [-] , M. Martínek [-] - M. Vladař [-] , J. Bouzek [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - R. Ostříž [-] , P. Nachtman [-] , V. Spour [-] , V. Fiala [-] - J. Šíma [-] , P. Pechr [-] , D. Štutika [-] , M. Hudeček [-] (62. M. Puškár [-] ) - V. Nachtman [-] , M. Tatar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.