0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 14:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení se nekonalo, Vstiš je letos suverénní


Branky


0

Starý Smolivec B se držel jen první poločas, v tom druhém přišly tři góly, které pro Družstevník znamenaly i tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi B týmem Starého Smolivce a Vstiší byl tím utkáním, kde by 99,9% sázejících tipovalo dvojku. Vždyť vedoucí celek soutěže měl na svém kontě čtyřikrát! tolik bodů co ten předposlední. První poločas ovšem bořil všechny papírové předpoklady. Starý Smolivec vycházel ze zabezpečené obrany, ve které kraloval zejména stoper Ladislav Spour. A domácí mohli děkovat i špatnému stavu trávníku, který komplikoval kombinační hru hostů. Největší šanci si v prvním poločase vytvořili právě domácí. V chumlu hráčů před brankou se míč odrazil až k Petru Pechrovi, který si míč pohotově zpracoval, ale jeho střela na zadní tyč minula "zařízení" o nějakých 30cm. Ze sestavy Družstevníku byl v prvním poločase nejaktivnější technický útočník Ondřej Vodička, ale ani on nedokázal otevřít skóre tohoto utkání.

  Do druhého pooločasu vstoupil Starý Smolivec s jednu změnou v sestavě. Zraněného Michala Hudečka nahradil ve středu zálohy velmi zkušený Jiří Beneš. Vstiš o pauze také vystřídala. Místo Jana Krause přišel Martin Švec. Hosté si v kabině nejspíš vzali k srdci slova trenéra Radka Havlíka a do druhé půle nastoupili úplně jinak. Vstiš na hřišti kralovala a vytvářela si jednu šanci za druhou, z nichž některé skončily i na tyči domácí svatyně. Zlomovým bodem utkání byla 55. a 57. minuta, kdy se dvakrát trefil již zmiňovaný kanonýr Ondřej Vodička. Nutno podotknout, že u první trefy mu pomohla chyba domácího obránce Václava Nachtmana, který si s míčem na těžkém terénu neporadil nejlépe. Na konečných 3:0 upravil Daniel Malý, který se při nepřehledné situaci ve vápně zorientoval nejrychleji a krásnou střelou vymetl pavučinky v brance brankáře Karlíka. Alespoň čestný úspěch mohl Starý Smolivec zaznament v 87. minutě z nařízené penalty, ale střelu bravurním zákrokem zneškodnil Martin Košan.


Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Stanislav Krejčík, hráč A týmu Starého Smolivce: "Celý zápas probíhal v duchu fair-play a pan rozhodčí Langmajer ho zvládl dobře."

TJ Družstevník Vstiš
TJ Družstevník Vstiš, oficiální facebooková stránka: "Příští týden (v sobotu od 16:30) hostíme Soběkury. Tímto zveme všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Nachtman [-] , L. Spour [-] , V. Nachtman [-] , V. Fiala [-] - M. Hudeček [-] (46. J. Beneš [-] ) , M. Tatar [-] , J. Šíma [-] , P. Pechr [-] - P. Smažík [-] , J. Kovařík [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Maday [-] , J. Pyrgal [-] , J. Kraus [-] (46. M. Švec [-] ) , P. Purdeš [-] - T. Krejčí [-] (82. M. Kaiser [-] ) , D. Malý [-] , A. Ježek [-] (70. F. Bohmann [-] ) , J. Vodička [-] - M. Švec [-] , O. Vodička [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.