3:2
(1:1)
18. J. Pazdera
79. O. Kadlec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Určice vyhrály v závěru z penalty


Branky


14. T. Kaprál , 66. O. Halouzka , 88. D. Kobylík (p.) - 18. J. Pazdera , 79. O. Kadlec (p.)
1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

V sobotu 11. května bylo na hřišti v Určicích odehráno mistrovské utkání 1.A třídy mezi místním Áčkem a mužstvem Dubu nad Moravou. Mužstvo Dubu se po podzimu nacházelo na beznadějně posledním místě tabulky se ziskem pouhých tří bodů a vypadalo to, že je sestup nemine. Jenže na jaře zahájili úspěšnou cestu za udržením a bodovat jistě chtěli  i v Určicích. První vážné ohrožení hostující branky přišlo až ve 14. minutě a hned z toho byl gól. Centr z kopačky Kobylíka našel v ideálním postavení Kaprála a jeho střelu zastavila až síť za zády gólmana Pospíšila - 1:0. Jenže domácí se z vedení dlouho neradovali. V 17. minutě Pazderova střela z 12. metrů ještě změnu stavu nepřinesla a skončila těsně vedle tyče. Chvíli na to však již stejný hráč po chybě v obraně vyrovnat dokázal - 1:1. V dalším průběhu utkání byla hra Určic založena na centrech z hlouby vlastního pole na nabíhající útočníky, přičemž nejčastěji takto úkoloval své spoluhráče Kobylík. Hosté spíše vsadili na postupné útoku. Obě mužstva odcházela po prvním poločase do šaten za nerozhodného stavu.

Domácí v závěru rozhodli

V úvodu druhého poločasu Kobylík přihrál Burešovi, ale hostující brankář si s jeho střelou poradil. Chvíli na to po zmatcích ve velkém vápně domácích skončil míč na tyči. V 66. minutě na střelu O. Halouzka sice brankář hostí dosáhl, ale cestě míče do sítě zabránit nedokázal - 2:1. V 75. minutě se do výborné střelecké pozice dostal Pazdera, ale domácí brankář Navrátil vyrovnání nepřipustil. V 79. minutě posoudil hlavní rozhodčí souboj brankáře s hostujícím útočníkem jako faul a odpískal penáltu. Míč si na značku pokutového kopu postavil Kadlec. Brankář sice směr jeho střely vystihl, ale gólu nezabránil- 2:2. Vzrušení k nelibosti hráčů Dubu přinesla 88. minuta. Po zákroku hostujícího brankáře na hranici velkého vápna tentokrát nařídil hlavní rozhodčí penáltu ve prospěch domácího mužstva. Exekutorem pokutového kopu byl Kobylík a proměnil jej s přehledem - 3:2. Na případné vyrovnání stavu již hostům příliš času nezbývalo a tak všechny body zůstaly v Určicích.



Sestavy


TJ Sokol Určice
D. Navrátil [-] - K. Žáček [-] (71. D. Sosík [-] ) , D. Kobylík [-] , M. Bureš [-] , O. Halouzka [-] , V. Krajíček [-] (76. M. Šnajdr [-] ) , P. Halouzka [-] , T. Kaprál [-] , L. Zelina [-] , J. Frehar [-] , V. Slezák [-]

TJ Sokol Dub nad Moravou
Š. Pospíšil [-] - Z. Rychlý [-] , P. Rychlý [-] (71. J. Kaiser [-] ) , M. Schön [-] , O. Kadlec [-] , J. Hronek [-] - R. Schvarz [-] , L. Skopal [-] , D. Hrabal [-] , V. Přecechtěl [-] - J. Pazdera [-]

ŽK: 74. V. Krajíček , 88. P. Halouzka - 57. J. Hronek , 87. L. Skopal .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: KUČERA Zdeněk - MOLÍK Jan, CHLÁDEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích