Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice otočily zápas


Branky


21

Těškovice po čtvrthodině hry vedly o dvě branky. Služovice do poločasu vyrovnaly, a po pauze vsítily rozhodující branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky, ale Služovice dokázaly srovnat

V souboji nováčků přívítaly Služovice na svém trávníku družinu z Těškovic. Prvních dvacet minut na hřišti kralovaly Těškovice. Po šesti minutách napřáhl z dálky Vladimír Šenk a jeho pumelice skončila u levé tyče – 0:1. Po čtvrthodině hry začala akce u Krayzela, pokračovala přes Solnického k Vavrečkovi, jehož střela zaplula k tyčce – 0:2. Po dvaceti minutách hry domácí srovnali s hosty krok. Služovice snížily ve 25. minutě, když přetažený trestný kop Čípa vrátil Novák na Vladana Cimingu, který míč dotlačil do kysně – 1:2. Po půlhodině hry nepřesně mířili Martin Kremser a po něm Vladan Ciminga. Služovice srovnaly gólem do šatny, když sklep Číp balon na Trunčíka, který ho zametl mimo brankářův dosah – 2:2. 

Služovice vstřelily rozhodující trefu

Po půli se hrála spíše bojovná kopaná. Hosté zahajují druhou půli nepřesnou střelou Jana Šenka. Na druhé straně po hodině hry střelu Trunčíka v pohodě zlikvidoval gólman Lazecký. V 67. minutě přehodil Trunčík obranu hostů, a Číp z první nastřelil pouze brankáře Lazeckého. Rozhodující branka zápasu padla čtvrthodiny před koncem, když Hnida poslal míč přes celé vápno, kde ho Nowický z brankové čáry poslal před bránu na Čípa, který si míč zpracoval a zavěsil - 3:2. V závěru zápasu mohl srovnat Jan Šenk, ale brankář Banetka skvělým zákrokem udržel svému týmu tři body. Na druhé straně mohl pojistit výhru Vladan Ciminga, ale Lazecký vytasil skvělý zákrok. Služovice si připsaly důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Pro nás to je velmi důležité vítězství, které se ale nerodilo vůbec lehce. Prvních dvacet minut bylo asi nejhorších, co jsme v soutěži předvedli a po zásluze jsme prohrávali 2:0. Poté se už hra srovnala a nám se do poločasu podařilo srovnat i skóre, i když jsme museli přežít několik dalších šancí hostů. Ve druhé půli se hrál spíš bojovný fotbal. Šancí moc nebylo, ale nám se podařilo jednu zužitkovat, a proto jsme vyhráli. Ke konci zápasu jsme přežili obrovskou šanci hostí, kdy nás skvěle podržel gólman.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po výborném začátku utkání a kombinační hře jsme vedli zaslouženě 0:2, ale pak jsme nepochopitelně polevili a do poločasu jsme po 2. hrubých chybách umožnili domácím vyrovnat. Ve druhé půli jsme se pak po inkasované brance snažili o vyrovnání, ke kterému jsme měli velmi blízko, ale vyrovnat se nám již nepodařilo. Remíza by byla určitě spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
L. Banetka [-] - M. Kremser [-] (87. D. Švacha [-] ) , A. Ciminga [-] , V. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] (38. W. Hnida [-] ) - J. Novák [-] , J. Knura [-] (75. M. Nowický [-] ) , M. Wójcicki [-] , M. Číp [-] - J. Černý [-] , M. Trunčík [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , B. Sroka [-] (57. D. Juchelka [-] ) , . Sochorek [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , O. Strojil [-] (60. P. Lazecký [-] ) , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] (82. J. Lasák [-] )

ŽK: 41. M. Trunčík , 61. J. Knura - 29. J. Šenk , 41. O. Strojil , 52. J. Krayzel .
Hráči zápasu: W. Hnida , M. Číp , M. Trunčík - V. Šenk .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HRUBÝ Heinz, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vojtěch Šíma
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase očekávám spoustu branek. Domácí však souboj zvládnou a posunou se v tabulce před Těškovice. (4:2)

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

nevyzpytatelné utkání dvou celků postupujících z trojky o malinko více věřím domácím, kteří využijí svoje hřiště.