V. Urban 47.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


24

Březová se ujala vedení. Služovice po pauze srovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová šla do vedení

Služovice si v nedělním odpoledni pozvaly na zápas mančaft z Březové. V prvním poločase diktovala tempo hry právě Březová. Služovice se dostaly jen k několik nepřesným střelám. Jejími autory byli Nowický, Trunčík a Martin Kremser. Už v desáté minutě šel zprava Ivo Lyčka, který nacentroval před bránu Šuhajíkovi, který minul odkrytou branku. Hosté se zaslouženě ujali vedení ve 23. minutě, když Šuhajík nahrál z pravé strany Tomáši Křenkovi, který z první nechytatelně poslal balon do kasy – 0:1. V další šanci se objevil Pavel Cihlář, ale z boku se nedokázal prosadit. Střela Řehulky skončila nad. Poločas skončil těsným náskokem Březové. 

Služovice vyrovnaly

V úvodu druhé půle přetavil střílený centr Martina Kremsera ve vyrovnávací branku Urban – 1:1. Pomezní rozhodčí sice signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí branku uznal. Hned vzápětí mohla Březová znovu vést, ale Šuhajíkův pokus z jedenácti metrů vykryl gólman Banetka. Poté střela Řehulky se otřela o spojnici služovické branky. Závěrečných dvacet minut patřilo Služovicím. V 74. minutě se vápně uvolnil Číp, ale jeho střelu chytil gólman Hromada. V 83. minutě uvolnil Černý Čípa, který rozezněl jen tyčku. O dvě minuty později roh Čípa přistál na hlavě Cimingy, který hlavičkoval jen do břevna. Březová vystrašila pak Banetku střelou kapitána Šustka. V poslední minutě se dostal před brankáře Novák, ale ten obstřelil brankáře i s brankou. Zápas tak skončil nerozhodně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany hrůzostrašný, bez myšlenky, bez přihrávky. Ve druhém se nám podařilo rychle vyrovnat. Od té doby jsme byli lepším mužstvem. Posledních dvacet minut se hrálo jen na jednu branku. Bohužel jsme neuměli dát branku.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): První půle patřila nám. Hned v úvodu jsme spálili tutovku. Pak jsme se ujali vedení, a do konce poločasu dominovali. Ve druhém se jim podařilo srovnat, ale my jsme opět mohli jít do vedení. Pak už spíš hrál soupeř, dal tyčku, břevno, a my jsme mohli i prohrát. Remíza je asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
L. Banetka [-] - M. Kremser [-] , V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] , A. Ciminga [-] - M. Číp [-] , J. Novák [-] , M. Trunčík [-] , M. Wójcicki [-] - M. Nowický [-] (75. J. Knura [-] ) , V. Urban [-] (57. J. Černý [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - T. Křenek [-] (46. P. Křenek [-] ) , J. Kostera [-] , M. Šustek [-] , I. Lyčka [-] , M. Šuhajík [-] (72. R. Cihlář [-] ) , D. Řehulka [-] , O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , O. Kalivoda [-]

ŽK: 52. M. Trunčík , 61. A. Ciminga .
Hráči zápasu: L. Banetka , V. Ciminga - T. Křenek , O. Kalivoda .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HARAZIM David, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

šutér Šuhajík se konečně rozstřílel ,a ve Služovicích to potvrdí nebo ho někdo zastoupí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Brezova uspěje na pazitu novice

Tip: remíza

Toto bude typický nedělní remízový zápas.

Tomáš Holata

Expert: Rostislav Schreiber
Tip experta: výhra hostů

Služovice zatím nepředvedly jako nováček nic v okresu, a tak to i zůstane a 3 body si odveze Březová.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích