6:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice nadělila kanára Píšti


Branky


3. P. Wolf , 17. L. Kirschner (p.) , 30. P. Wolf , 33. D. Klein , 43. O. Pasterňák (p.) , 61. D. Liška
24

Hlavnice jasně přehrála odevzdanou Píšť, když jí už v první půli nasázela pět branek, a ve druhé další jednu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice dala do pauzy pět branek

Po celý zápas to byla jednoznačná záležitost ze strany Hlavnice, která přehrávala svého soupeře po všech stránkách. Demolice hostů začala už ve 3. minutě, kdy David Liška vysunul za obranu Wolfa, a ten byl neomylný – 1:0. Po čtvrthodině hry fauloval hostující brankář Marčák domácího ve vápně a nařízenou penaltu s přehledem proměnil hlavnický gólman Kirschner – 2:0. Ve 30. minutě podruhé nakoukl do listiny střelců Wolf, když si jeho centr nešťastně srazil do vlastní branky hostující obránce – 3:0. Čtvrtou branku vsítil o tři minuty později Klein, jenž umístil velmi povedeně svou střelu přesně k tyči – 4:0. Poločasovou exhibici domácích zakončil dvě minuty před pauzou z pokutového kopu Pasterňák – 5:0. Penalta byla nařízená po ruce v pokutovém území. Další šanci zahodili Ochrana s Davidem Liškou. Píšť se za první poločas nezmohla na kloudnou střelou.  

Hlavnice přidala ještě jednu branku

Ve druhé půli už Hlavnice polevila, protože se začala šetřit na středeční poharový zápas, který odehraje proti Velkým Heralticím. Píšť se dostal k trestnému kopu Palkoviče, který ale neohrozil brankáře Kirschnera. Po hodině hry byl poslán předčasně pod sprchy hostující Palkovič a domácí přesilovku využili hned v následující minutě, když po lajně utekl Lodňánek a jeho centr zatloukl hlavou do sítě nekompromisně David Liška – 6:0. Hlavnice v závěrečné půhodině ještě zahodila šance Ochranou, který třikrát neuspěl a jednou mířil mimo tyče David Liška. Hlavnici to ale mrzet nemuselo, a v pohodě dokráčela k zasloužené vysoké výhře.   



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): V prvním poločase jsme hráli fotbal podle mých představ, dařilo se nám, a navíc přišlo i dost hráčů. Ve druhé půli jsme polevili, protože už jsme šetřili síly na středeční pohár.

TJ Slavia Píšť
Martin Rozhon (trenér): Není co hodnotit, nic se nám nepovedlo, nic se nám nedařilo, soupeř byl jasně lepší, my jsme hráli bez pohybu, bez důrazu, bez nasazení. I stará garda by to sehrála líp.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - P. Elbl [-] (53. P. Jaksch [-] ) , T. Liška [-] , D. Ochrana [-] , D. Liška [-] , D. Haas [-] , L. Lodňánek [-] , O. Pasterňák [-] , P. Martinček [-] , D. Klein [-] , P. Wolf [-] (75. D. Lukáš [-] )

TJ Slavia Píšť
R. Marčák [-] - A. Zulfijaj [-] , J. Krop [-] (46. J. Tyleček [-] ) , T. Blahut [-] (75. M. Pawlenka [-] ) , K. Palkovič [-] , P. Moric [-] , K. Moric [-] , R. Schreiber [-] , D. Vrchovecký [-] , L. Mrva [-] , J. Rzidký [-]

ŽK: 52. O. Pasterňák - 17. R. Marčák , 60. K. Palkovič . ČK: 60. K. Palkovič .
Hráči zápasu: D. Haas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MEIER Milan - FICEK Miroslav (N), MEIER Mathias (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Václav Chromečka
Tip experta: výhra hostů

Píšť vstoupila do sezóny dobrými výsledky a výborně prodává své zkušenosti z vyšší soutěže. To potvrdí i v utkání s Hlavnicí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Píšť vstoupila do sezóny dobrými výsledky a výborně prodává své zkušenosti z vyšší soutěže. To potvrdí i v utkání s Hlavnicí.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Hlavničtí se konečně dostávají nějak do své standartní sestavy a potvrdí minulou výhru v utkání s Píšti