Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekovští si v Meclově s chutí zastříleli


Branky


0

Fotbalisté Meclova přivítali na svém hřišti hosty z Postřekova. Ze začátku to vypadalo, že budou mít více ze hry domácí, nicméně hostující celek poté přeřadil na vyšší rychlost a duel jasně ovládl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali bleskurychle do vedení, již po párd vteřinách od úvodního hvizdu se prosadil meclovský útočník Filip Němec - 1:0. Dalo by se říct, že tento gól byl jediné, co se v utkání domácím fotbalistům povedlo, protože od té doby utkání jasně ovládli hráči Postřekova. Ve dvacáté minutě vyrovnal přesnou střelou hostující Adam Polák, pro kterého to byl první gól dne - 1:1. O pět minut později dokonce Postřekovští dokázali skóre otočit, o čež se postaral Daniel Karlík - 1:2. Do konce první půli bylo s domácími ještě hůř, svůj druhý zásah přidal Adam Polák - 1:3.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující borci, nenechali si utéci začátek, tak jako v prvních čtyřiceti pěti minutách. V 52. minutě se prosadil znovu Adam Polák, který tak dokonal hattrick - 1:4. Postřekov v klidu kontroloval utkání, držel míč a nakonec se mu podařilo vstřelit pověstného "bůra". Pátý gól hostí neznamenal nikdo jiný než kanonýr zápasu Adam Polák - 1:5.



Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - P. Vogeltanz [-] , P. Malík [-] , J. Vogeltanz [-] - J. Váchal [-] , J. Pačesný [-] , R. Javůrek [-] , V. Kafka [-] (46. J. Vlasák [-] ) , J. Beran [-] (37. L. Kneblík [-] ) - F. Němec [-] , P. Vorel [-]

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - V. Královec [-] , V. Královec II [-] , D. Steinberger [-] , J. Steinberger [-] - J. Závodný [-] (75. F. Kreuz [-] ) , M. Cibulka [-] , M. Beroušek [-] , L. Ledvina [-] - A. Polák [-] , D. Karlík [-] (71. T. Ledvina [-] )

Hráči zápasu: F. Němec - A. Polák .
Místo: Třebnice. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.