J. Sopko 55.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2015 10:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas rozhodla branka z poslední minuty


Branky


55. J. Sopko - 15. A. Kohut , 90. R. Hřebík
0

Domácí tým Tatran Přimda, který se nachází na chvostu tabulky, nastoupil proti týmu Baník Stříbro. Přimda byla svému sokovi úctyhodným soupeřem, o osodu duelu rozhodla penalta, kterou nařídil rozhodčí v poslední minutě ve prospěch Stříbra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To, že je Tatran vedený jako domácí tým, není úplně pravda. Kvůli sněhové kalamitě se zápas nemohl odehrát na hřišti Přimdy, takže se aktéři přemístili do Stříbra a mač se sehrál na tamním umělém povrchu. Hráči Baníku se dostali do vedení již v patnácté minutě zápasu, to když se přesně trefil záložník Adam Kohut. Skóre se do konce prvního poločasu nezměnilo.

Do druhá půle vstoupili lépe fotbalisté Tatranu Přimda, kterým se dokonce podařilo vyrovnat. Běžela padesátá pátá minuta, když stříbrského gólmana Kostelníčka překonal obránce Jan Sopko a mohlo se začít od začátku. Blížil se konec zápasu a vypadalo to, že si celky rozdělí body. Hlavní sudí však v devadesáté minutě odpískal pokutový kop ve prospěch Baníku. Kapitán Stříbra Radek Hřebík penaltu proměnil a získal pro svůj tým tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Jan Sopko st.: Začátek utkání patřil soupeři, který po centru z přímého kopu také šel do vedení. Postupně se hra vyrovnala a přišly i šance. Největší spálil před poločasem Stec, kdy šel z půlky sám na stříbrského brankáře, ten však bravurně zasáhl. V druhé půli jsme měli více brankových příležitostí, ujala se ale jen dorážka Honzy Sopka. Po zranění Vokroje se asi 5 minut nehrálo a v "poslední" minutě, po zaváhání v obraně, centrovaný míč ve vápně trefil ruku jednoho z našich obránců. Kapitán hostů se nemýlil a rozhodčí Čermák, už nás asi vidí v okrese, zápas hned po rozehrání ukončil. Mělo se hrát s nastavením ještě zhruba 10 minut, ale to bychom mohli vyrovnat...!




Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - M. Kupilík [-] , T. Coufal [-] , M. Krýsl [-] , O. Malý [-] (35. J. Karásek [-] ) - M. Vokroj [-] (80. M. Selzer [-] ) , J. Sopko [-] , J. Svoboda [-] , M. Růžička [-] - T. Landrgott [-] (46. L. Teplárek [-] ) , M. Stec [-]

TJ Baník Stříbro
J. Kostelníček [-] - D. Vitoň [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , V. Turek [-] - M. Tůma [-] , L. Ulč [-] , J. Eliáš [-] , A. Kohut [-] - D. Bláha [-] , T. Bůžek [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.