Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lutyně si zastřílela


Branky


4
V sobotu 25. srpna 2018 fotbalisté Sokola Dolní Lutyně odehráli na domácím hřišti třetí utkání podzimní části mistr. sezóny 2018-19.  Soupeřem jim byl celek Sedliště, ještě v loňském ročníku účastník 1.A třídy.                                                                                                                                                    Domácí družstvo se v tomto utkání opět, jak jeho zvykem, oproti minulému utkání nastoupilo v pozměněné sestavě, Z různých důvodů nemohli nastoupit hráči základu. Naopak, po téměř jedenapůlroční odmlce zaviněné zraněním, nastoupil v základu Miroslav Macháček. Přesto, že takovou dobu byl mimo ostré fotbalové zatížení, velice příjemně svým výkonem překvapil, odehral celých 90 minut.  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí celek začal utkání náporem, přehrával soupeře, vytvořil si po solidní kombinační hře šance. V 7. minutě se domácí ujali vedení 1:0  po faulu na R. Novotného ve vápně. Havlásek penaltu bezpečně proměnil. Zápas se odvíjel plně v režii domácího celku. V 18. minutě R. Novotný pokračoval ve svém sobotním představení a navýšil vedení domácích na 2:0. Bohužel, domácí si vědomí svého náskoku a převahy polevili, soupeř opticky hru vyrovnal. Příležitost ke skorování si však hosté narozdíl od domácích nevytvořili. Do konce 1. poločasu se odehrávala vcelku nezajímavá pasáž, poločas skončil výsledkem 2:0 ve prospěch domácích. Do druhého polačasu obě družstva nastoupila beze změn a bohužel i se stejnou úrovni hry ze závěrečné části prvního poločasu. Po nudném začátku druhého poločasu domácí přece jen přidali a v 59. minutě Roman Novotný vstítil svoji druhou branku a navýšil vedení domácích na 3:0.  V 67. minutě hosté po nepřehledné situaci na úrovni malého vápna s velký štěstím  snížili na 3:1. Byla to jejich jediná střela za celé utkání. Několik minut to výpadalo, že by hosté mohli začít kousat a docílit další branku. V 84. minutě Roman Novotný svoji třetí brankou v utkání definitivně utnul jakoukoliv snahu hostů o korigování výsledku. Definitivni podobu konečnému výsledku 5:1 dal v 88. minutě Pecha Nikolas. Celek Sedliště, ještě minulou sezónu účastník 1.A třídy, toho moc nepředvedl.  Bohužel domácí v některých pasážích utkání, zejména závěr prvního a začátek druhého se přizpůsobili hře hostů. Ač ve své hře Lutyňáci mělik několik hluchých úseků, jejich výrazné vítěztví je zasloužené. Kromě vtřelených gólů nastřelili tyč, neproměnili několk dalších tutovek. Pozornost zasluhuje výkon a střelecká produktivita Romana Novotného. Jeho zasluhou domácí kopali penaltu, následně sám vsítil 3 branky, dosáhl hattricku. Je třeba doufat, že mu střelecká forma vydrží i do dalších zápasů. Svým dobrým výkonem na sebe upozornili někteří další hráči, Macháček, Pěgřim, zápas od zápasu roste výkonnost mladého obránce Michala Macka. Bohužel, byli i takoví, kterým utkání tak úpnlě nevyvedlo .  Celek Dolní Lutyně zatím získal plný počet bodů. Věřme, že si tomu tak bude  i po venkovním utkání ve Václavovicích.


Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - J. Vanečko [-] , L. Šimek [-] , P. Twrdý [-] , . Macko [-] - T. Havlásek [-] (79. T. Bielan [-] ) , P. Pěgřim [-] (88. V. Bílý [-] ) , M. Fismol [-] , N. Pecha [-] - M. Macháček [-] , R. Novotný [-] (87. P. Bílek [-] )

FK Sedliště
J. Filipec [-] - M. Hammer [-] , T. Majer [-] , M. Bílek [-] , J. Tesařík [-] (84. D. Gwozdz [-] ) , R. Vlček [-] , V. Kaňok [-] , K. Jiříček [-] , J. Vávra [-] , F. Adamus [-] , Z. Piekarczyk [-]

ŽK: 18. N. Pecha , 37. . Macko - 7. M. Bílek , 12. K. Jiříček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - LOBODINSKÝ Jakub, PIETRASZ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích