Rozsochy vyhrály doma o branku


Branky


50
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Derby a zároveň zápas o přední místa okresního přeboru začali obě mužstva aktivně. Větší aktivitu směrem k brance předvedli hosté, zejména proto, že domácí chybovali v rozehrávce a nedařila se jim kombinace. Hned v páté minutě měl příležitost hostující útočník, ale v souboji s brankářem domácích Patrikem Juračkou neuspěl, neboť domácí brankář situaci dobře přečetl a rychlým výběhem příležitost zmařil. Domácím varování nestačilo a nedařila se jim kombinace po celý poločas, hosté vyráželi do nebezpečných protiútoků. Dobře rychlostně vybavená křídla hostů dostávala prostor a mohla nebezpečně útočit. Nedokázali si však poradit s žádnou dobře rozehranou situací. Domácí měli v prvním poločase jediný světlý moment, když po dobré kombinaci mezi Davidem Juračkou a Emilem Šiborem, prvně jmenovaný vysunul do velké příležitosti Honzu Špačka, ale ten špatným přebráním míče nechal vyniknout vyběhnuvšího brankáře hostí. Na konci poločasu byl vyloučen hostující Hofman po druhé žluté kartě a domácí dostali možnost hrát proti oslabenému soupeři.

Lukáš Andrejs rozhodl z rohu

Do druhé půle chtěli domácí vše změnit, bohužel stále se tlačili do přehuštěné obrany hostů a nedokázali déle kombinovat s míčem na kopačkách. Nutno přiznat, že hosté hráli velice aktivně a domácím nic nedali zadarmo. V šedesáté minutě přišel na hřiště hostující Roman Sluka, který hraje za domácí dorostence a hned bylo vidět, že domácí hřiště z tréninků v Rozsochách velice dobře zná. Dostal se do velké příležitosti, ale domácí brankář mu dokázal jeho velkou příležitost zneškodnit. Domácím se přece jen zlepšila rozehrávka, zejména Lukáš Andrejs se snažil rozehrávku zlepšit. Stále více možností měli domácí i ze standartních situací. V šedesáté čtvrté minutě zahrával rohový kop Lukáš Andrejs a zatočil roh tak, že hostující brankář nedokázal zareagovat a bylo to 1:0
Z dalšího rohového kopu nastřelil Pavel Kučera břevno a následný odraz šel do tyče a ven z branky. Uklidňující druhý gól ze strany domácích nepřišel a tak hosté měli stále chuť do vyrovnání, ale domácí hráči hubenou výhru o jednu branku pohlídali a připsali si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Dnes se nám nedařilo v rozehrávce a kombinaci, hosté hráli velice dobře a tak je pro nás výhra, i přes ne zrovna dobrý výkon, velice cenná.




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - J. Smolka [-] (46. L. Andrejs [-] ) , J. Nebola [-] , P. Prášil [-] , P. Kučera [-] , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] , J. Špaček [-] (66. B. Pazdera [-] ) , O. Urbánek [-] (80. V. Prášil [-] ) , V. Ambrož [-] (58. S. Padrtka [-] ) , E. Šibor [-] (90. M. Střešnák [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - P. Vondruška [-] , T. Hille [-] (75. M. Šimeček [-] ) , M. Lukš [-] , L. Hofman [-] , J. Čermák [-] , R. Baláž [-] , P. Bartoněk [-] , V. Kopecký [-] , J. Večeřa [-] (81. J. Vařejka [-] ) , J. Bílek [-] (60. R. Sluka [-] )

ŽK: 18. L. Hofman , 40. Z. Horák , 61. P. Vondruška , 90. J. Čermák . ČK: 40. L. Hofman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STŘEŠŇÁK Josef (N), BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2018 17:28
Vy pokud prohrajete,tak hledáte chybu všude okolo,viz rozhodčí..za to že jste hráli od 40 minuty v 10 snad není potřeba diskutovat že oprávněně... To,že vaši hráči nejsou schopni dát gol je asi největší problém...Byli jste v utkání lepší mužstvo a nezasloužili si prohrát,ale chování jak vaše tak i jiných jedincu je k zamyšlení...Já se k tomu snižovat nebudu,je to vaše vizitka,ale meli by jste zabrat na hřisti a v koncovce a ne tady házet špínu na ostatní...
30. 9. 2018 15:12
Hodnocení zápasu
30. 9. 2018 10:53
Hodnocení zápasu
30. 9. 2018 15:31
Pan Štěpánek by měl nejdříve začít u sebe, než začne hodnotit někoho jiného a obviňovat rozhodčí. Několikrát jsem byl svědkem jakým stylem mává nebo mával utkání a dokázal vždy fotbal všem jen znepříjemnit. Za další, včera se snažil napadnout pana rozhodčího Beneše a nebýt pořadatelské služby TJ Rozsoch, tak se mu to i povedlo a to už nemluvím o jeho verbálních neslušných projevech na adresu všech před mladými a malými dětmi. Totéž by si měl uvědomit i trenér hostí, který jen a jen verbálně a neslušně útočil jak na domácí tak na všechny a všechno.
30. 9. 2018 21:53
Že si zrovna borci z Rozsoch si stěžují na "neslušné projevy". Pokaždé když jsem zavítal do Rozsoch na fotbal tak vaše skvadra fanoušků piva (protože o fanoušky fotbalu rozhodně nešlo) při každém údajném poškození domácích spustila kolotoč nadávek. Tak si prosím zameťte před vlastním prahem, a pokud si tu bandu opilců neumíte ukočírovat tak tu aspoň nebrečte nad vulgární mluvou... Rozsochy jsou chováním vybraných individuí pověstné po celém okrese.
30. 9. 2018 16:23
Já když jsem něco píšu tak se podepíši a neschovávám se za přezdívku a vůbec se nedivím že rozhodčímu daváte 10 mě stačilo co jsem viděl před zápasem (pane rozhodčí ještě trochu cukrovíčka a podobně že)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rozsochy jsou v domácím prostředí velmi silné a ač budou postrádat dva vyloučené hráče z minulého kola s Rožínkou si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích