2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav odskočila Chlístovu na čtyři body


Branky


17

Vladislav si po výhře nad Chlístovem připsala výhru kterou se dotáhla bodově na druhou Třebíč

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V prvním poločase aktivní domácí vstřelili dvě branky, když nejprve kličkou brankáři využil samostatný únik Macek, který využil nepovedenou ofsajdovou past hostů. Druhou branku přidal po rohovém kopu hlavou Chalupa. Domácí zbytek prvního poločasu kontrolovali a zaslouženě vedli.

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, hosté začali hrát více aktivně a byli odměněni snižující brankou, kterou vstřelil z rohového kopu pohotově Hruška. Zbytek utkání si již domácí pohlídali a připsali si další 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Martének Aleš, hráč: V domácím prostředí jsme nechtěli zaváhat a připsat si další 3 body, což se nám povedlo i přes mizernou koncovku, nám nakonec stačili vstřelené 2 branky. S defenzivou jsme však velice spokojeni.

SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Z hlediska průběhu hry a předvedeného výkonu obou mužstev by utkání slušela remíza, ale domácí byli tentokrát o branku šťastnější. Na obou stranách padly branky po rohových kopech, kdy ve vápně zůstal vždy neobsazený hráč, který jednoduše zakončoval, ale my jsme oproti domácím k tomuto vyprodukovali ještě jednu hrubou chybu v obraně, kterou jsme zaplatili brankou. K vyrovnání jsme byli velice blízko, ale je třeba konstatovat, že domácí si také brankové příležitosti vypracovali a mohli své vedení zvýšit. Nezbývá než soupeři ke zisku tří bodů pogratulovat a soustředit se na další mistrovské utkání.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba [-] - L. Petz [-] (87. M. Tůma [-] ) , O. Krátký [-] , M. Chalupa [-] , V. Paločko [-] , J. Orálek [-] , M. Nováček [-] - M. Hort [-] (60. P. Vyletěl [-] ) , J. Hrůza [-] , D. Veleba [-] (89. K. Čihal [-] ) - F. Macek [-] (80. R. Veškrna [-] )

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - T. Kuchařík [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] , L. Smolík [-] (46. Z. Nováček [-] ) - J. Pokorný [-] (78. D. Brestovský [-] ) , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] -

ŽK: 61. F. Macek - 64. J. Pokorný .
Hráči zápasu: F. Macek , L. Petz - J. Uhlíř .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - VALA Vladimír, MARTÉNEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Kisela Aleš
Tip experta: remíza

Tohle utkání spíše tipuji na dělbu bodů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích