Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice zaskočily domácí Rokytnici


Branky


14

V Rokytnici se v sobotu odehrál souboj dvou týmu, které v minulé sezóně spadly z 1.B třídy. Díky gólovým hodům v prvním poločase byli po zápase veselejší hosté, kteří zvítězili 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí obranu hned čtyřikrát

Hned po sedmi minutách hry šli hosté do vedení, když se sám před bránou prosadil Martin Kopuletý. Odpovědět mohl Syrový, který se dostal sám před bránu, ale mířil pouze centimetry od tyče. Nedáš, dostaneš. Z brejku se ve 20. minutě prosadil David Kopuletý a Hartvíkovice vedly již 0:2. O tři minuty později se sám před bránu dostal rokytnický kapitán Vahil’a a střelou na přední tyč snížil na 1:2. Hosté zásluhou Jakuba Sýkory a Martina Kopuletého přidali další dvě branky, zato domácím to brány ne a ne padnout.

 

Ve druhé půli již branka nepadla

V 52. minutě byl po dvou žlutých kartách vyloučen hartvíkovický Milan Sýkora, Rokytnice zahrávala přímý kop, ale z dorážky nastřelil Adam Štefánek pouze břevno, od břevna se míč odrazil do hlavy gólmana a ven. Rokytnice se hnala za snížením, ale ani jedna ze spousty střel a šancí nevedla k rozvlnění sítě. Ve druhé půli již tedy další branka nepadla a Hartvíkovice odjely domů s výhrou 1:4.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Petr, hráč: Hosté nás zaskočili a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - T. Zsihovics [-] (73. M. Prokeš [-] ) , J. Syrový [-] , A. Štefánek [-] , L. Hakl [-] , J. Bartejs [-] (68. T. Barák [-] ) , D. Kašiár [-] , J. Bílek [-] (59. M. Jičinský [-] ) , M. Vahila [-] , M. Štork [-] (53. J. Železník [-] ) , D. Jičínský [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , P. Křivánek [-] - T. Urbánek [-] (68. V. Rous [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , D. Outulný [-] - J. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (86. V. Hadraba [-] ) -

ŽK: 36. T. Zsihovics , 71. D. Jičínský - 31. D. Kopuletý , 37. M. Outulný , 44. D. Outulný , 52. M. Sýkora , 52. D. Horký . ČK: 52. M. Sýkora .
Hráči zápasu: M. Vahila - D. Kopuletý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BURIAN Vít - TORMOVÁ Vlasta, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Herbrych Josef
Tip experta: výhra domácích

V minulé sezoně, ve které oba týmy spadly z 1.B třídy, Hartvíkovice Rokytnici dvakrát porazily. Věřím, že letos jim to vrátíme a že body zůstanou doma. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Fotograf, Zpravodaj - TJ Vladislav | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích