M. Muzikář 22. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 14:30

12.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá si na Ransko nepřišla, zrodila se remíza


Branky


22. M. Muzikář (p.) - 11. F. Dymáček
18

Světlá má obrovskou fazonu. Tentokrát si však tři body nepřipisuje, neboť soupeřem bylo silné Staré Ransko. V zápase plném šancí byly k vidění pouze dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ransko vedlo z brejku, Světlá srovnala díky penaltě

Zápas mezi prvním a třetím týmem okresního přeboru začala aktivněji Světlá. Hned v 1.minutě zblokoval odkop brankáře Šmíd, z úhlu však  trefil pouze tyč. V 5. minutě obešel Šmíd stopera hostů, ale v dobré pozici trefil pouze brankáře. Poté se do další šance dostal opět aktivní Šmíd, opět si ovšem vylámal zuby na Žákovi. Na druhé straně udeřilo z brejku Staré Ransko. Po centru Janáčka se hlavou prosadil F.Dymáček. Přesně umístěnou hlavičkou nedal Váchovi šanci. Ve 22.minutě fauloval obránce Ranska ve vápně Šmída, následnou penaltu proměnil Muzikář. Poté se k několika náznakům dostali jak domácí, tak hosté , vyloženou šanci si ani jeden tým do konce poločasu nevypracoval.

Šance byly, branka ale již nepadla

Do druhého poločasu vstoupila lépe Světlá, držela balón, ale do gólové šance se nedostala. V 50.minutě se srazil M.Petrus s hostujícím útočníkem a s roztrženým obočím musel střídat. To se okamžitě projevilo a otěže zápasu převzalo Staré Ransko. Především J. Janáček začal ve vzduchu kralovat a posílal spoluhráče do nadějných  příležitostí. Domácím se podařilo srovnat hru okolo 70.minuty a vypracovali si i několik šancí. Po přihrávce Vacka selhal před pozorným Žákem Dibelka. Následně se k tvrdé střele z vápna dostal Filipský, ale i jeho pokus Žák zlikvidoval. O minutu později to zkoušel opět Filipský , tentokrát technicky .Žák jeho pokus dokázal konečky prstů vyrazit nad břevno. Poté dvakrát utekl F.Dymáček, ani jednou ovšem netrefil z dobré pozice branku. V 88.minutě přímý kop z nadějné pozice poslal nad branku J.Janáček. Poslední šanci rozhodnout zápas měl v 90.minutě Dibelka, z malého vápna, ale trefil pouze na brankové čáře stojícího obránce. Zápas plný šancí tak skončil remízou 1:1. Světlá drží první příčku, Ransko je čtvrté.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Tomáš Hradecký, trenér: Zápas se mi nehodnotí dobře. Mrzí mě ztráta dvou bodů a hlavně dvou stabilních obránců. Do zápasu jsme vstoupili lépe, vytvořili si několik gólových šancí, které se nám nepodařilo proměnit a tak přišel trest z brejku hostí. Vyrovnat se nám podařilo až z penalty. Druhý poločas jsme soupeře mačkali, ale skvěle chytající gólman je podržel a tak se již skóre nezměnilo.Dneska bychom další gól nedali ani kdyby se hrálo do tmy, nicméně bych chtěl celý tým pochválit za bojovnost a nasazení.

TJ Spartak Staré Ransko
připravujeme...:



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - P. Čížek [-] , M. Šmíd [-] , O. Vacek [-] (69. c. Phan [-] ) , L. Dibelka [-] , M. Muzikář [-] , J. Staněk [-] , L. Filipský [-] , M. Sladkovský [-] (57. A. Skalický [-] ) , M. Petrus [-] (50. P. Filippi [-] ) , M. Vaňkát [-] (87. J. Mrkvička [-] )

TJ Spartak Staré Ransko
J. Žák [-] - F. Dymáček [-] - M. Losenický [-] , F. Holcman [-] , J. Dymáček [-] , M. Vavroušek [-] , J. Janáček [-] , J. Pecina [-] , P. Novosad [-] (86. O. Mišinger [-] ) , M. Janáček [-] , T. Hocke [-]

ŽK: 78. M. Šmíd , 83. c. Phan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - MUZIKÁŘ Ondřej, MUZIKÁŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 09:41
Jan Dolejš

Expert: Martin Beránek
Tip experta: výhra domácích

Světlá se vyhoupla na první místo a na podzim hraje sympatický fotbal. Doma Ransko porazí.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 04:18

Tip: výhra domácích