Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:00

11.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipnice doma prohrála s Novou Vsí


Branky


16

Nová Ves odčinila porážku z minulého kola a vrátila se na vítěznou vlnu. Hlavně výkonem ve druhé půli lipnické přetlačila a zaslouženě zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na proměněnou penaltu Nové Vsi zvládli ještě domácí do půle odpovědět

Lipnice do zápasu nevstoupila vůbec dobře. Již v 8. minutě fauloval brankář Provazník Beneše a byla nařízena penalta. Holcman, bývalý hráč Lipnice, se se svými nedávnými spoluhráči nepáral a nekompromisně proměnil. Domácí na trávníku nadále neexistovali, ale Nová Ves žádnou ze svých šancí neproměnila. Zhruba ve 30. minutě zápasu se domácí dostali do hry a postupně byli jasně lepším týmem. Ve 40. minutě nahrával Marek Rosenbergovi. Holcman zastavil míč rukou, ale přes protesty domácích hráčů nedostal kartu, která by znamenala jeho druhou žlutou v utkání. Z následného přímého kopu se prosadil Dolejší. Poté šel Marek sám na bránu, ale jeho zakončení bylo slaboučké. Do kabin tak týmy odcházely za stavu 1:1.

Nová Ves dokráčela k vítězství zásluhou Benešova hattricku

Do druhého poločasu s domácí vystoupili se nucenými změnami v sestavě a jejich obranná hra se začala drolit. Již v 50. minutě se po chybě domácí obrany prosadil Beneš. V 66. minutě se svého druhého penaltového faulu dopustil Provazník. S nabídnutou penaltou si poradil Beneš. Domácí vstřelili kontaktní branku v 72. minutě po krásném slalomu Marka. Již o 4. minuty později však jejich naděje opět zmrazil Beneš, tentokrát po padesátimetrovém sprintu, jenž následoval lipnický roh. Poté si již hosté svoje tři body pohlídali. Po výsledku 2:4 je Lipnice jedenáctá, Nová Ves sedmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Dominik Marek, útočník: Vyrovnané utkání až na úplně zbytečné fauly jak hostů tak i domácích. Na druhé polovině mě mrzí že jsme nebojovali až dokonce, ale vzhledem k nedostatečné fyzičce se to dalo očekávat.

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Josef Beneš, útočník: Zápas byl v celku vyrovnaný, jen škoda že je tak málo rozhodčích a jezdí jen jeden. Po minulém týdnu z naší strany spokojenost.....



Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
V. Provazník [-] - J. Sobotka [-] , A. Bláha [-] , J. Dolejš [-] , P. Bárta [-] - Z. Rosenberg [-] , P. Dolejší [-] , B. Černý [-] - J. Bouchner [-] - D. Lomák [-] , R. Kubát [-]

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , J. Novák [-] , D. Suchý [-] , T. Sobek [-] , M. Šimek [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , L. Appelt [-]

ŽK: 29. Z. Rosenberg - 28. L. Holcman .
Hráči zápasu: J. Beneš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ČELEDA Karel (N), NETOPILÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 18:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 08:37
Jan Dolejš

Expert: Lukáš Pešek
Tip experta: remíza

Lipnice podle mě doma neprohraje. Pokud přijedou kluci z Brodu, jejich šance se zvýší.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 18:42

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích