Nová Ves vyloupila Okrouhlici


Branky


22

Nová Ves je k nezastavení. Outsider z Okrouhlice zaslouženě prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali penaltu, přesto se do konce půle dostali do vedení

Začátek první půle byl poměrně vyrovnaný. K velké šanci se Nová Ves dostala v 15. minutě, kdy byla proti Okrouhlici nařízena penalta. Brankář Coufal však vystihl směr střely a penaltu zneškodnil. Následovala rána pro Okrouhlici, jelikož kvůli zranění musel střídat kapitán Beránek. Skóre utkání bylo otevřeno až ve 42. minutě, kdy se po dlouhém centru z přímého kopu šťastně prosadil Pavel Jelínek, jenž jistě rozesmutnil svého bratra v dresu domácích Tomáše. Do kabin tak hosté odcházeli s vedením 0:1.

Nová Ves rozhodla o vítězství v závěru

Na začátku druhého poločasu utrpěli domácí další ztrátu v podobě vynuceného střídání Kahouna. Nová Ves byla již jasně lepším týmem, domácí byli poněkud bezzubí. Nová Ves přidala další góly. Nejprvě se v 84. minutě povedenou skákavou jedovkou prezentoval Šimek a potom v 89. minutě účet zápasu uzavřel Novák střelou z přímáku, krásně umístěnou k tyči. Po výsledku 0:3 je nyní Nová Ves sedmá, Okrouhlice je na poslední příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: Na podzim se nám vůbec nedaří, což je zapříčiněno i řadou zranění, která se nám zápas od zápasu kupí. Jen v tomto utkání nám "na marodku" přibyli další dva hráči. Sestavu tak skládáme s velkými obtížemi. Nová Ves si především v druhém poločase vypracovala více šancí, z nichž vstřelila tři góly. My hrozili jen ojediněle a bez výsledného efektu. Porážka je tedy zasloužená.

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka, záložník: Pro nás určitě důležité tři body, ale i tak trochu povinné. Jsem rád, že konečně se nám to povedlo uhrát vzadu s nulou. Jinak upřímně si myslím, že z tohoto zápasu museli diváky bolet oči, nehrál se moc pohledný fotbal, bez nějakých větších šancích i pohledných akcí.... ale body jsou doma. Nikdy jsem nehodnotil rozhodčího, ale to co dokazoval v Okrouhlici, to jsem dlouho neviděl. Ne na jednu stranu, ale na obě strany pískal úplně obráceně, myslím že kluci z Okrouhlice to taky do dneška nechápou.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: LÓŽI Petr - JOHN Tomáš, PROKOP Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2018 20:01
Hodnocení zápasu
Jan Dolejš

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra hostů

Tady vyhrají hosté, Nová Ves bude po skalpu Ledečského béčka na koni, a i když se na okrouhlickém plácku nehraje lehko, odjedou s výhrou.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích