Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá vyloupila Herálec


Branky


20

Šlágr kola byl k vidění v Herálci, kam přijela Světlá. Hosté utkání zvládli lépe a z Herálce si vezou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:1 do půle

Na zápas o čelo okresního přeboru Světlá odjela v poslepované sestavě. I tak s domácími držela krok a hrál se vyrovnaný fotbal. Do první velké šance se dostal domácí útočník, ale Vácha jeho pokus vyrazil. Ve 30. minutě skóroval domácí Kohout, ale branka mu nebyla uznána kvůi ofsajdu. Ve 36.minutě využil nedorozumění v obraně Světlé opět Kohout, tentokrát už Herálec vedl 1:0. Světlá poté přidala a vytvořila si několik šancí. Po průniku Krajanského střílel Dibelka z prostoru penalty nad branku. Ve 43.minutě vysunul kolmicí Filipský Dibelku a ten využil špatného postavení brankáře - 1:1.V závěru poločasu šel Šmíd ze strany sám na brankáře, ale v rozhodující moment si míč ukopl.

Vedení hostů červená karta domácích, pojišťovací branky hostů

Ve druhém poločase Herálec přidal a vypracoval si několik šancí. Nejprve Vácha výborně vyrazil hlavičku po rohovém kopu. V 62. minutě zlikvidoval přísnou penaltu po faulu Petruse. Potvrdilo se otřepané pravidlo nedáš-dostaneš. Kozlík přihrál Šmídovi, který obešel stopera  a jeho tvrdou střelu brankář pouze vyrazil před Dibelku, který měl snadnou práci - 1:2. Vácha následně vyrazil skvěle zahraný přímý kop  mířící do šibenice. V 75.minutě šel Šmíd sám na branku ,na velkém vápně domácí Ježek zatáhl za záchranou brzdu a šel předčasně do sprch. Po tomto momentu si Herálec žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Světlá několik nadějně rozehraných brejků nedotáhla. Uklidňující gól přidal až v 89. minutě Šmíd, kdy technickou střelou levačkou obstřelil brankáře. V nastavení rozehrál Filipský roh nakrátko s Hradeckým, který přihrál na vápno Krajanskému. Ten střelou z vápna do šibenice upravil na konečných 1:4. Po tomto souboi o čelo je nyní Světlá třetí, Herálec jí dýchá na záda ze čtvrté pozice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Začali jsme dobře, přehrávali jsme soupeře, byli jsme lepší. Ve 37. minutě jsme šli do vedení. Hosté z mého pohledu snad jen dvakrát vystřelili na naší bránu a z toho byl jeden gól. V druhé půli jsme byli opět lepší, avšak dokážeme spálit spoustu šancí, které nás pak mrzí. Dvořák neproměnil penaltu, gólman ho vychytal, po všech těch šancích jsme se trochu rozhodili z čehož jsme dostali druhý gól. 75. minuta byla zlomová, přišli jsme o Ježka, který trochu nešťastně při stíhání hráče, který šel sám na bránu, škobrtnul o jeho nohy a dostal červenou kartu. Další góly plynuly ze hry v desíti a naší snahy zápas alespoň srovnat. Asi není co dodat, ztratili jsme doma tři body, které měly být naše.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka, útočník: Zatím nejlepší soupeř na kterého jsme narazili.Výborně zachytal Vácha ,který chytil minimálně 4 jasné gólovky a penaltu. Narozdíl od domácích jsme naše šance proměnili a proto jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - A. Ježek [-] , J. Brůna [-] , T. Klement [-] , V. Ulrich [-] - J. Vlk [-] (85. T. Tecl [-] ) , O. Král [-] , J. Pátek [-] , J. Kohout [-] - V. Vašák [-] (78. M. Bárta [-] ) , M. Dvořák [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , M. Šmíd [-] , J. Mrkvička [-] , L. Dibelka [-] , M. Krajanský [-] , c. Phan [-] (68. T. Hradecký [-] ) , L. Filipský [-] , J. Tvrdý [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

ŽK: 11. J. Brůna , 68. A. Ježek - 13. c. Phan , 21. M. Petrus . ČK: 75. A. Ježek .
Hráči zápasu: J. Pátek - J. Vácha .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: KARLÍK Petr - NIEDERLE Zdeněk, NOVÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané a vyhrocené utkání, které skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích