2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec těsně porazil Věžnici


Branky


18

Herálec zvládl roli favorita a na domácím hřišti si připsal další skalp, tentokráte věžnický.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů a obrat domácích

První šanci si vypracovali sice domácí, ale pak se dobrých 25 minut museli soustředit na odrážení útoků věžnických, kteří hráli z kopce. V 8 minutě se uvolnil před vápnem Enderle a levačkou poslal míč nechytatelně do sítě. Hosté byli při chuti a do 20. minuty se ve vyložených situacích ocitli Beneš a dvakrát Krupička. Oba ovšem v zakončení trestuhodně selhali. Po půlhodince hry převzali otěže zápasu domácí, kteří byli o poznání efektivnější a do poločasu díky důrazu ve vápně skóre otočili. Nejdříve se v 35. minutě prosadil Kohout a za 7 minut později dával na 2:1 Pátek, jenž zakončil pěknou individuální akci.

Zahozeným šancím kralovala penalta domácíh

Po přestávce hosté přidali na důrazu. Ubylo fotbalu a přibývaly pouze žluté karty a to na obou stranách. V 60. minutě dostali domácí možnost kopat pokutový kop, ale Dvořák branku o dobrý metr přestřelil. Věžnické hráče to trošku povzbudilo, ale v koncovce byli bezzubí. Největší šanci neproměnil opět aktivní Krupička 5 minut před koncem, kdy netrefil bránu.  Po výsledku 2:1 je nyní Herálec o skóre druhý, Věžnice je nyní osmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Václav Ulrich, obránce: Hráli jsme v trochu komplikované sestavě. Po slabém začátku jsme se zvedli a kontrolovali hru. Ve druhém poločase se hra přelévala mezi vápny, ale nic z toho už nepadlo.

SK Věžnice
David Drahoš, brankář: Začali jsme opravdu dobře, bohužel neproměňujeme ani ty největší šance. Navíc druhý inkasovaný gól jde na můj vrub. Takže nic moc.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] - A. Ježek [-] , J. Brůna [-] , V. Ulrich [-] , M. Bárta [-] (70. J. Diviš [-] ) - J. Kohout [-] , O. Král [-] , J. Vlk [-] - J. Pátek [-] (77. T. Tecl [-] ) , M. Dvořák [-] , V. Vašák [-]

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Enderle [-] , J. Prokeš [-] , O. Prokeš [-] , M. Krupička [-] , D. Cakl [-] , P. Beneš [-] (81. M. Chalupník [-] ) , M. Fikejz [-] , V. Kunc [-] , A. Drahoš [-] , R. Tecl [-]

ŽK: 20. J. Kohout , 22. O. Král , 57. J. Brůna , 74. J. Diviš - 49. A. Drahoš , 54. O. Prokeš , 70. M. Fikejz , 85. R. Tecl .
Hráči zápasu: A. Ježek - J. Enderle .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - GANOBJAK Ondřej (N), BACHMAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Dolejš

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra domácích

Herálec na domácím hřišti bude hrát kombinační hru, se kterou soupeře přehraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích