Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2018 17:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš rozdrtila Bohdalov


Branky


23

Nula bodů a skóre 2:16 - taková je bilance tragického vstupu Bohdalova do nové sezony. Bítešská rezerva si připsala druhou výhru v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili v závěru první půle

Velká Bíteš chtěla navázat na domácí výhru s Polnou, kterou před dvěma týdny jednoznačně porazila. Bohdalov po špatném startu potřeboval bodovat.

 

V prvním poločase působil lepším dojmem Bohdalov, který však neproměňoval své šance. Postupně si v koncovce vylámali zuby Vojtěch Koukal, Tomáš Doležal, Aleš Neuman i Vít Pokorný. To, jak si poradit před soupeřovou bránou ukázali domácí hostům v závěru poločasu. Ve 43. minutě překonal Chalupu David Burian, který se po autovém vhazování řítil sám na hostujícího brankáře - 1:0. V samotném závěru prvního poločasu navázal na svého kolegu Matěj Těšík, který dorazil střelu Leoše Buriana - 2:0. V domácí kabině tak rozhodně panovala lepší nálada.

Domácí navyšovali vedení

Po hodině hry se podařilo hostům snížit, když se z přímého kopu pěkně trefil Tomáš Doležal - 2:1. Hostující naděje na zisk bodů ale trvala jen chvíli. Chvíli na to kopali přímý volný kop i domácí a špatně postaveného Chalupu s přehledem překonal Dominik Pořízek - 3:1. Poté vyrobil chybu v rozehrávce hostující brankář a následně soluhráčovu přihrávku chytil do náruče. z toho pramenil nepřímý volný kop ve vápně domácích, se kteřím si bítešští zkušeně poradili - 4:1. To hosty totálně položilo. V závěru se ještě prosadili Mucha a Hibš, kteří dali výsledku konečnou podobu - 6:1.

 

V příštím kole hraje Velká Bíteš znovu v pátek, tentokrát v Lukách. Bohdalov se pokusí svoji černou sérii zlomit v zápase s Přibyslavicemi.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Rozhodl závěr prvního poločasu, ve kterém jsme vstřelili dvě branky v druhém poločasu sice soupeř snížil, ale zareagovali jsme dobře a vítězství si pohlídali a zaslouženě jsme zvítězili. Poděkování patří i soupeři z Bohdalova, který vyhověl naší žádosti o přeložení utkání, byť si nakonec odvezl gólovou nadílku.

Sokol Bohdalov
Alois Matějíček: Opakují se fatální chyby v naší defenzivě a když k tomu přičteme naši střeleckou nemohoucnost, tak konečný výsledek zkreslí výkon celého týmu, který především v první půli přítomné diváky udivoval svojí kvalitou. Měli jsme na lavičce pouze jednoho hráče - Olda Chalupa si odpykával trest a Henzl nechal své kolegy na holičkách.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] - M. Švanda [-] (46. D. Hibš [-] ) , T. Pelán [-] (46. T. Loup [-] ) , O. Mucha [-] , O. Švanda [-] - J. Horký [-] - L. Burian [-] (46. D. Pořízek [-] ) , M. Těšík [-] (68. M. Paprskář [-] ) - M. Hošek [-] , R. Novotný [-] , D. Burian [-]

Sokol Bohdalov
J. Chalupa [-] - A. Fabík [-] , D. Skála [-] , P. Neuman [-] , Z. Novotný [-] - A. Neuman [-] , J. Šimek [-] , L. Krčál [-] , T. Doležal [-] - V. Koukal [-] - V. Pokorný [-] (70. P. Fabík [-] )

ŽK: 69. P. Neuman , 74. P. Fabík , 79. A. Fabík , 81. D. Skála .
Hráči zápasu: D. Burian , O. Mucha .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - NOVÁK Filip, PFEIFER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Polák
Tip experta: remíza

Velká Bíteš po odchodu pár hráčů letos není tolik silná a Bohdalov umí být nepříjemný. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích