J. Vokurka 37. (p.)
J. Vokurka 87.
2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice vyhráli nad Nepomukem


Branky


37. J. Vokurka (p.) , 87. J. Vokurka - 30. T. Šilhánek (p.) , 32. V. Řehoř , 44. A. Monhart , 49. J. Jirgl
9

V 8. kole okresního přeboru zajížděly Zdemyslice na hřiště FK Nepomuku B. Soupeř byl před tímto zápasem v tabulce o 3 body před nimi a tak by se Zdemyslice případným vítězstvím nad svým soupeřem na něj bodově dotáhly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu jasně ovládli domácí, rychlou kombinací dostávali hosty pod tlak. Hosté prvních 10 minut působili dosti zmateně. V první velké šanci se ve 2. minutě ocitl domácí útočník Jakub Vokurka, který na malém vápně vystřelil, ale Kotora jeho střelu zneškodnil. Následně hosté zlepšili obrannou hru, zahustili střed hřiště a vyráželi do rychlých protiútoků. Ve 30. minutě jeden z nich zastavil až domácí gólman Dominik Slivoň ostrým faulem ve vápně na Jana Kroce, po kterém následoval pokutový kop. Bohužel pro Jana Kroce tímto zákrokem skončil nejen tento zápas, ale i zbytek sezóny, neboť musel být odvezen do nemocnice s podezřením na vykloubený ramenní kloub! Exekuce pokutového kopu se ujal kapitán hostů Tomáš Šilhánek a bezpečně ho poslal k levé tyči Slivoňovy branky 0:1. Pro domácí to byl po do té doby jasné převaze šok a následoval další, jelikož hned za 2 minuty se střelou z otočky prosadil Vít Řehoř a zvýšil vedení hostů na 0:2. Hosté dostali chuť a hned vzápětí měl znovu velkou šanci Vít Řehoř, tentokrát však z malého vápna branku trestuhodně přestřelil. A v další velké šanci se ocitl Jan Jirgl, který taktéž z malého vápna trefil jen boční síť domácí branky. Když hosté tyto velké šance neproměnili, dostali se ke slovu domácí. Ve 37. minutě jedinkrát v zápase chyboval levý bek hostí Martin Kysela, špatně odehrál balon,toho se zmocnil kapitán domácích Václav Švec, který byl však Kyselou faulován a rozhodčí Adamec správně nařídil pokutový kop. Toho se ujal Jakub Vokurka a s přehledem ho proměnil 1:2. Ovšem hosté se nevzdali a ve 44. minutě po rohovém kopu navýšil jejich vedení hlavičkou na přední tyči Aleš Monhart 1:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Na začátek druhého poločasu domácí posílili 4 hráči z kádru A  týmu, ale byli to hosté, kteří opět udeřili. Po krásné akci Víta Řehoře skóroval do odkryté branky Jan Jirgl a zvýšil již na 1:4 pro hosty. Domácí zapnuli na nejvyšší obrátky, ale hosté perfektně bránili a tak domácí hrozili jen centry a střelami z dálky, se kterými si Kotora snadno poradil. V rozmezí mezi 75. a 85. minutou se utkání dosti vyhrotilo, padlo několik žlutých karet a i dvě červené po jedné na každé straně. Domácím byl vyloučen po dvou žlutých kartách Vladimír Březák a hostům taktéž po dvou žlutých kartách René Šilhánek. Domácí se za každou cenu tlačili před vápno a hosté podnikali do jejich otevřené obrany jeden brejk za druhým. Nejprve trefil tyč domácí branky Aleš Polívka, který následně pronikl do vápna a ostrou křížnou ranou jen těsně minul tyč domácí branky. Po dalším krásném protiútoku se ocitl úplně sám před Slivoněm Jan Jirgl, ale pouze vyprášil jeho rukavice. A když hosté tyto tutovky zazdili, udeřili opět domácí. V 87. minutě totiž unikl po levé straně Marek Baran přihrál podél padajícího Kotory na zadní tyč Jakubu Vokurkovi pro kterého již nebyl problém uklidit míč do prázdné branky 2:4. V posledních minutách se již nic závažného nestalo a tak si hosté odvezli zasloužené tříbodové vítězství. 



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (TJ Zdemyslice): Domácí byli od začátku lepší na balonu, my přijeli s taktikou dobré obrany s rychlými brejky, která nám dnes skvěle vyšla. Přijeli jsme bohužel pouze s 12 hráči a to se nám ještě vážně zranil Jan Kroc a tak byla taktika jasně daná. Musím smeknout a pochválit kluky za to jak danou taktiku dodrželi a za to jak celý zápas odmakali!! Myslím, že jsme dnes měli ještě 4 jasné tutovky, které kdybychom proměnili, bylo o zápase rozhodnuto mnohem dříve a nemusel být jeho závěr tak nervózní.



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - F. Mareš [-] (45. D. Šmíd [-] ) , R. Jiránek [-] (70. J. Slach [-] ) , P. Panc [-] , V. Březák [-] , V. Švec [-] (45. M. Baran [-] ) , A. Viktora [-] (45. P. Váňa [-] ) , J. Vokurka [-] , J. Martínek [-] , M. Václavek [-] (50. M. Viktora [-] ) , V. Janoch [-]

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - T. Šilhánek [-] , J. Kroc [-] (30. J. Jirgl [-] ) , M. Kysela [-] , T. Lang [-] , A. Monhart [-] , A. Polívka [-] , I. Průcha [-] , V. Řehoř [-] , R. Šilhánek [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 61. V. Březák , 66. J. Martínek , 78. P. Panc - 61. J. Jirgl , 66. T. Šilhánek , 66. A. Polívka , 68. R. Šilhánek . ČK: 75. V. Březák - 85. R. Šilhánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Adamec Václav - BOHATÝ Pavel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 07:25

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích