6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec jasně porazil Spálené Poříčí


Branky


22. J. Šubrt , 28. M. Liebel , 48. P. Andrle , 50. M. Myška , 55. M. Myška , 65. M. Myška
9

Hráčům Spáleného Poříčí se v této sezóně moc nedaří, na svém kontě mají pouhé 3 body. Nováček soutěže z Hradce zatím může být s průběhem sezóny spokojen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Aktivněji ovšem začali zápas domácí. V 8. minutě zahrozili po centru zprava ranou z voleje z velmi nebezpečné situace, ale totálně nepřesnou. Ve 13. minutě si D. Šlajs s jistotou poradil s nepříjemným přízemním pokusem z osmnácti metrů. Ve 23. minutě D. Šlajs křížnou střelu z hranice šestnáctky pouze vyrazil a dorážku zblízka proměnil domácí Jiří Šubrt – 1 : 0. Ve 28. minutě domácí hráč přehodil vybíhajícího D. Šlajse, balón směřující do sítě vykopl vracející se F. Brudna nešťastně k nohám dobíhajícího útočníka Marka Leibla, který sice napoprvé vyprášil zadní část těla F. Brudny, ale napodruhé již nezaváhal – 2 : 0. Ve 43. minutě obešel rychlonohý útočník Petr Andrle osamoceného F. Brudnu, avšak D. Šlajs jeho sólo pohotově zlikvidoval. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:0.

Pěknou zpětnou nabídku bez problémů uklidil Petr Andrle prvním dotykem z deseti metrů za záda bezmocného D. Šlajse – 3 : 0. V 50. minutě domácí útočník Michal Myška snadno překonal zcela opuštěného D. Šlajse – 4 : 0 a my už jen čekali na vysvobození v podobě závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího Plamínka. V 54. minutě D. Šlajs nohou zpracoval obří vysokou malou domů V. Homolky, avšak zcela nepřesně přímo pro domácího útočníka, jenž neuvěřitelně napálil tyčku naprosto prázdné branky. O dvě minuty později však mířil křížem zprava doleva přesně Michal Myška – 5 : 0 a v 66. minutě identicky, jen zleva doprava, také ideálně opět Michal Myška – 6 : 0. V 72. minutě si centrovanou asistenci mohl na své konto připsat D. Hulec, jenže zakončující J. Pelc na gólmana ve vyložené pozici z jedenácti metrů nevyzrál.



Sestavy


SK Hradec 1946
T. Poslední [-] - T. Brož [-] , D. Müller [-] , J. Skala [-] (15. M. Douša [-] ) , R. Straka [-] , M. Bečvář [-] - J. Šubrt [-] , M. Liebel [-] , O. Lihm [-] - P. Andrle [-] , M. Myška [-] (66. J. Ibehej [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Šlajs [-] - J. Louda [-] , V. Homolka [-] , J. Pelc [-] , O. Bláha [-] (58. P. Byron [-] ) , O. Homolka [-] , T. Tofl [-] , J. Kolář [-] , D. Hulec [-] , F. Brudna [-] , K. Kalista [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KAŠE Jiří (N), VARGA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích