F. Brudna (p.)
F. Brudna 11. (p.)
T. Tofl 65.
3:4p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí remizovalo s Dobřany


Branky


F. Brudna (p.) , 11. F. Brudna (p.) , 65. T. Tofl - 61. M. Gleissner , 68. M. Opatrný , 77. J. Toman
10

Dobřany po výhře v derby získaly další 2 body. Zatímco domácí si po nepovedeném penaltovém rozstřelu připisují pouze 1 bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Ve 4. minutě vyslal, po přiťuknutí T. Tofla, první slabou střelu z osmnácti metrů na hostující branku V. Novotný. V 6. minutě nabídl domácím útočníkům z trestného kopu V. Homolka nadýchaný centr do pokutového území, ale brankář hostů sebral balón „do košíčku“ před nabíhajícím T. Toflem. Stejně snadno vzápětí zlikvidoval střelu V. Homolky ze dvaceti metrů po narážečce s M. Krňoulem. V 11. minutě byl v rohu pokutového území faulován J. Pelc a Filip Brudna nekompromisní ranou k levé tyči proměnil pokutový kop – 1:0. V 17. minutě sehráli M. Krňoul, J. Pelc a V. Novotný rychlou kombinaci po levé straně a posledně jmenovaný postupoval jako tank přes dva obránce do pokutového území. Při svém úniku byl nedovoleně stažen rukami a následovala druhá penalta v prospěch domácích. Filip Brudna tentokrát napálil míč prudce pod břevno – 2:0. Ve 20. minutě zahrozili i hosté. Trestný kop z pravé strany našel dva volné hráče v blízkosti značky pokutového kopu, avšak slabé zakončení snadno zneškodnil K. Kalista. Ve 28. minutě prohrál souboj na polovině hřiště J. Pelc, O. Homolka před pokutovým územím na těžkém terénu podklouzl a nebezpečnou střelu hostů z deseti metrů zablokoval na roh až včasným skluzem F. Brudna. Na trávníku se odehrával urputný zápas plný tvrdých soubojů a častých faulů. 

Hosté vyrovnaly

V 53. minutě střílel V. Homolka z trestného kopu ze dvaceti metrů k zadní tyči, ovšem brankář hostů zasáhl efektním zákrokem. V 55. minutě hosté poprvé vystřelili na domácí branku, K. Kalista však u přední tyče nezaváhal. V 57. minutě jsme měli výhodu volného přímého kopu, hosté míč jednoduše odvrátili a z brejku v dobré pozici mířili vysoko nad. V 59. minutě domácí obrana nedůrazně odvracela míč a vysoký nákop hostů spadl shora na břevno branky. F. Brudna pak uklidil balón do bezpečí. V 61. minutě se Milan Gleissner dostal ke střele ze dvanácti metrů a K. Kalista se po projektilu směřujícím k levé tyči stačil pouze ohlédnout – 2:1. V 65. minutě oslovil středem O. Homolka V. Janouška, ten byl hrubě faulován hostujícím brankářem, ale míč skákající směrem na branku Dobřan dostihl Tomáš Tofl a dorážkou zvýšil naše vedení – 3 : 1.  V 68. minutě neudržel K. Kalista střelu z trestného kopu a dobíhající Michal Opatrný zavěsil pod břevno – 3 : 2. V 70. minutě si hosté vypracovali šanci na vyrovnání, ale útočník nasměroval střelu zblízka jen do hrudi dobře vyběhnuvšího K. Kalisty. V 77. minutě hosté sehráli aut a centr napříč pokutovým územím snadno dorazil do prázdné branky zcela volný Jaroslav Toman na zadní tyči – 3:3. V 80. minutě napálil další pokus hostující útočník z deseti metrů pouze do pravé tyče. Nápor domácích hosté uhlídali, a tak po 90 minutách byl stav 3:3.

Penalty zvládli lépe hosté

Hosté proměnili všechny penalty, zatímco domácí dali pouze dvě. Bonusový bod za penalty si tedy připisují hosté.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
K. Kalista [-] - - J. Louda [-] , M. Krňoul [-] (60. J. Kolář [-] ) , F. Brudna [-] , J. Pelc [-] (90. D. Hulec [-] ) , V. Janoušek [-] (69. S. Hefert [-] ) , M. Davídek [-] (77. D. Šlajs [-] ) , V. Novotný [-] , T. Tofl [-] , V. Homolka [-] , O. Homolka [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - F. Němeček [-] (72. J. Toman [-] ) , P. Hejhal [-] (88. R. Milota [-] ) , J. Roubíček [-] , M. Gleissner [-] , P. Smetana [-] , M. Bruha [-] (46. M. Brožík [-] ) , M. Skřivan [-] , P. Trdlička [-] , V. Bouček [-] , M. Opatrný [-]

ŽK: 35. O. Homolka - 17. P. Smetana , 32. J. Roubíček . ČK: 43. V. Novotný - 43. M. Skřivan , 80. J. Roubíček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Lažánek Karel - ŠAMŠULA Michal (N), HOUFEK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Stanislav Štěpán

Expert: Patrik Smetana
Tip experta: výhra hostů

"Povolit, přitáhnout. Ukážeme sílu, formu, chytrost a rozjedeme Vlak do Nice."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích