Derby vyhrály Dobřany


Branky


9

Druhé vítězství si do tabulky připisují Dobřany, které vyhrály na domácím hřišti 2:0 nad týmem z Chlumčan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas = první gól

První gól padl už v 9. minutě, když hostující obránci nezachytili míč za obranu, k němuž se dostal domácí Jaroslav Schovánek, který si dal míč podél vápna, překonal brankáře, který na balón nedosáhl, protože uklouzl a domácí hráč uklidil míč do prázdné brány - 1:0. Další šance v prvním poločase zůstaly nevyužity.

Domácí si pojistili výsledek

Druhý gól domácích padl po chybě hostů v rozehrávce u vlastního vápna, stoper se na poslední chvíli snažil míč odkopnout, ale trefil pouze Petra Trdličku, který si balón krásně zpracoval, dal na zem, obešel 2 hráče a střelou k tyči překonal brankáře - 2:0. Hosté se nevzdávali. Hlavíčka Beníčka skončila těsně vedle brány. Další šanci měl Štolle, jenž překonal brankáře, ale radost mu na čáře výborným zákrokem zkazil obránce. Dále následovaly šance na obou stranách, ale gól už nepadl, a tak toto utkání skončilo výsledkem 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč, Chlumčany): "Šance byly na obě strany, ale my jsme si to prohráli sami našimi chybami. Možná byli trošku fotbalovější Dobřany. My jsme nevyužili šance, dostali dva góly a bylo po zápase."



Počet diváků: 200. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - HOUFEK Ivan (N), SAMEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2018 21:39
Hodnocení zápasu
Stanislav Štěpán

Expert: Jiří Slach
Tip experta: výhra domácích

"Na jaře podávaly Dobřany kvalitní výkony."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

"El Clasico" okresního přeboru tak zní název šlágru kola mezi rivali sousedícími od sebe pouho pouhých 3000 metrů. Dobřany ve svém stánku "Parku Princů" body nerozdávají, avšak jedinými kdo je v Jarní časti sezony dokázal doma o 3 body oloupit byly právě Chlumčany. Zápas ukáže spoustu zajímavých situací a pro diváka se atraktivnější zápas na Plzni-Jihu bude hledat velice těžko. Dobřany ukážou větší připravenost než tomu bylo v Jarním utkání a podaří se jim utkání úspěšně zvládnout. Zejména se herně opět blýsknou domácí hráči Skřivan a Smetana kteří jsou pro trenéra TJ Dobřany nejcennější zboží, nápomocen jim bude gólman Bouček který v minulém kole vychytal penaltu a 3 další 100% šance.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích