6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Sušice schytala debakl v Bolešinech


Branky


43. Z. Rückl , 45. D. Vraný (p.) , 67. P. Vizinger , 69. Z. Jandík , 82. J. Šmolc , 86. D. Matoušek
8

Po zisku dvou bodů po remíze s Chudenicemi zajížděla rezerva Sušice do Bolešin, kde se na ni chystala domácí jedenáctka, která před zápasem okupovala 2. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice čekala na brejky a dlouho to vypadalo na remízu.

Hráči sušické rezervy nastoupili do utkání s defenzivní taktikou. Nechali hráče Bolešin hrát a čekali na chybu, ze které by mohli udeřit. Domácí byli lepším cílem, ale defenzivní val ne a ne překonat. Jejich největší šance přišli ze standartních situací, ze kterých několikrát zahrozili. Výborně se jevil v bráně rezervy Sušice Lukáš Stupka, který se vytasil se skvělými zákroky. Nejprve vytáhl střelu z dálky a o pár minut později zlikvidoval na brankové čáře hlavičku domácího útočníka. Už se blížil poločas, hosté se do šancí skoro nedostávali. Ve 43. minutě si naběhl na střelu domácí záložník Ruckl, který tvrdou střelou překonal výborného brankáře.

Mladé mužstvo Sušice to položilo a o pár minut to bylo o dvě branky. Ve vápně fauloval hostující stoper Černý a nařízenou penaltu proměnil Dominik Vraný.

Hosté už nevzdorovali a domácí si s chutí zastříleli.

Druhý poločas už byl zcela v režii domácích, kteří vstřelili ještě čtyři branky a jednoznačně zvítězili. Nejprve se prosadil v 67. minutě Petr Vizinger střelou z hranice vápna. Později přidal branku Zdeněk Jandík po centru z pravé strany. Poslení dvě branky přidali Jiří Šmolc a Daniel Matoušek.



Sestavy


SK Bolešiny
L. Vaněk [-] - P. Zahálka [-] , D. Vraný [-] (60. K. Šilhavý [-] ) , D. Kolář [-] (74. D. Matoušek [-] ) , R. Šindelář [-] (46. T. Stupka [-] ) , Z. Rückl [-] (55. J. Pitel [-] ) , Š. Bauer [-] (46. Z. Jandík [-] ) , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , P. Vizinger [-] , J. Šmolc [-]

TJ Sušice B
L. Stupka [-] - J. Lőffelmann [-] , M. Kramár [-] , J. Dryk [-] , V. Klíma [-] , P. Sotona [-] , A. Černý [-] (46. V. Kojzar [-] ) , T. Míka [-] , F. Jána [-] , D. Konečný [-] , F. Vítovec [-]

ŽK: 74. V. Kojzar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAČÍREK František - ČEJKA Václav (N), HUBÁČEK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Hubáček

Expert: Patrik Hubáček - redaktor
Tip experta: výhra domácích

Bolešiny navážou na dobrý vstup do sezony a hosté nepřijedou v zrovna dobrém složení

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích