1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně si odvezla tři body z Postřekova


Branky


23

Fotbalisté Postřekova nedokázali v domácím utkání s Kdyní bodovat. Hosté vedli na začátku druhého poločasu už o dva góly. Postřekovští se pak nadechli k náporu, ale už stačili jen korigovat na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdyni vyšel první poločas lépe

Postřekov nastoupil v domácí premiéře proti Kdyni. Několika absencemi oslabení domácí však v prvním poločase spíše jen přihlíželi kvalitní hře soupeře. Fotbalisté Kdyně hráli aktivně a velmi dobře napadali rozehrávku domácích. Už v 10. minutě se také ujali vedení. Džugan si v pokutovém území pohrál s bránícím hráčem a po jeho přihrávce zakončoval Zbyněk Kováč do prázdné brány. Hosté byli i poté nebezpečnějším týmem a Postřekovští mohli děkovat brankáři Freiovi, že do přestávky neprohrávali větším rozdílem.

Hosté navýšili vedení, Postřekov už stačil jen snížit

Krátce po změně stran se však Kdyně prosadila znovu, na 0:2 zvýšil v 50. minutě Milan Janeček, který v poločase nahradil Džugana. Domácí ale jinak ve druhé půli zlepšili svůj projev a dokázali se i vrátit do hry. Střídající Jan Buček si nejprve v souboji s brankářem nevymodlil pokutový kop, ale v 61. minutě už přeci jen dokázal snížit na 1:2. Následoval tlak Postřekova a v zajímavých příležitostech se vystřídali Polák, Závodný a Cibotaru. Vyrovnání už však žádná z nich nepřinesla a Kdyně si tak z Postřekova odvezla cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Potýkáme se s marodkou. Mám zraněné oba stopery a jednoho krajního beka, kteří jsou na delší čas mimo hru. Řešili jsme to hráči, kteří se nacházejí na pomezí áčka a béčka. Dva hráči ze základní sestavy navíc odjeli na dovolenou, takže nám scházelo hned pět lidí ze základu. Přesto jsme do toho nastoupili s tím, že chceme doma vyhrát, ale v první půli se prezentoval fotbalem, který jsme chtěli hrát, soupeř. My první poločas totálně zaspali. Soupeř byl rychlý, důrazný, dobře kombinoval a dostával se do šancí. Nenechali nás hrát a my tak museli spoléhat na dlouhé, nakopávané míče, protože když jsme se chtěli dostat do kombinace, soupeř nás okamžitě napadal. O přestávce padla v šatně i ostřejší slova. Do druhé půle jsme vstoupili hodně aktivně, dostávali jsme se do šancí a prezentovali se už hrou, kterou jsme chtěli hrát od začátku. Soupeř jen odkopával, ale dokázali dát druhý gól, který padl asi z ofsajdu. My ještě skóre korigovali a pak jsme měli hodně šancí. Dostávali jsme se do zakončení. Ještě to nebylo úplně to, co bych chtěl, aby kluci hráli, ale ty šance a náznaky tam byly. Bohužel už jsme to nedokázali vyrovnat.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - A. Polák [-] , O. Zíma [-] , D. Karlík [-] (84. D. Steinberger [-] ) , V. Cibotaru [-] , J. Závodný [-] , D. Vavřík [-] , M. Blacký [-] , L. Ledvina [-] , F. Kreuz [-] (57. J. Buček [-] ) , J. Steinberger [-]

SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - L. Výškrabka [-] , T. Dufek [-] , R. Mathauser [-] , Z. Kováč [-] , L. Waldmann [-] , D. Hula [-] , K. Forst [-] (90. T. Barhoň [-] ) , M. Džugan [-] (46. M. Janeček [-] ) , K. Hamor [-] (75. R. Vávra [-] ) , M. Výškrabka [-]

ŽK: 60. J. Buček - 38. M. Výškrabka , 38. D. Hula .
Hráči zápasu: L. Frei - Z. Kováč , M. Džugan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - DOKSANSKÝ Tomáš, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích