4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

METEOR Tábor se řítil na Nemanice. Hattrickem jej sestřelil Vlastimil Bašta.


Branky


35. V. Bašta , 59. V. Bašta , 60. J. Sulek , 84. V. Bašta
16

První poločas nasvědčoval vyrovnanému zápasu, který ovlinil nepříliš dobrý terén. O šance ovšem nebyla nouze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrozili z početného množství rohových kopů, ale doplatili na heslo "Nedáš, dostaneš! "

Domácí se představili svým fanouškům po výsledkově povedené letní přípravě a s duem hrajicích trenérů Sulek,Benkovský.Z letních posil zasáhli do zápasu Čapek,Jelínek,a po delší absenci v týmu také St.Dubský mladší,a Křiváček. Utkání se odehrávalo na nepříliš dobrém terénu a kvalitu hry to notně poznamenalo. Nemanice se rozjíždely pomalu,nemohly se vůbec dostat do hry,hosté důraznou hrou získávali odražené balony a spoléhali se hlavně na standartní situace. Po půl hodině zápasu vysunul nemanický Křiváček dlouhou přihrávkou rozběhnutého Baštu, který se řítil sám na brankáře Šedivého, ale svůj pokus nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Hosté zahrávali za první poločas deset rohových kopů a při většině z nich bylo domácí obraně pořádně horko. V 35. minutě z ničeho nic udeřilo na druhé straně, když na Novotného přesný pas si naběhl Bašta, přehodil vyběhnuvšího Šedivého, stoperovi Farberovi zahrál na housle a pohodlně otevřel skóre. Hosté mohli těsně před poločasem vyrovnat, když domácí gólman Polomčák neudržel přímý kop, ale dorážející Kromka nedokázal balón dopravit do brány.

Ve druhém poločase domácí přidali tři branky. První Hattrick sezony slavil Bašta !

Ve druhém poločase nemaničtí hráči zlepšili pohyb, výsledkem byla stoprocentní šance Novotného, kterého poslal do samostatného úniku Bašta, ale domácí záložník branku minul.  V 59.minutě domácí stoper Benkovský uvolnil přesnou hlavičkou Lukáše, který narýsoval přesnou kolmici na rychlíka Baštu a ten si hokejovým blafákem poradil se Šedivým a zvýšil na 2:0. O minutu později unikl hostující obraně opět Bašta, předložil míč před prázdnou branku Sulkovi a bylo to 3:0. Hosté dali o sobě vědět přímým kopem Jánošíka, který Polomčák bravurně vyrazil. Na druhé straně neproměnil tutovku Čapek, ale za malou chvíli svůj průnik po pravé straně vyšperkoval přesnou přihrávkou na Baštu a domácí kanonýr mohl oslavit hatt-rick. Hosté v závěru mohli pokazit čisté konto Polomčákovi, ale domácí gólman nejprve vychytal velkou šanci Jánošíka a posléze střelu téhož hráče vyškrábl na tyč. Domácí tak v utkání ne příliš pohledné úrovně zvítězili pro hosty krutě 4:0.


Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Aleš Benkovský - hrající trenér: Ač to nevypadá na vítězství jsme se hodně nadřeli, kombinaci nám nedovolovalo hrbolaté hřiště a v prvním poločase nám chyběl pohyb, záložní řada se nedostala do hry a hosté nám zatápěli ze standartek. Ve druhém poločase jsme trošku změnili rozestavení, více podrželi balon a začali se nám dařit brejkové situace. Obrana pracovala spolehlivě a do větší šance se Meteor dostal prakticky až v závěru kdy jsme polevili v koncentraci, ale Polomčák si nulu vzít nenechal. Pro hosty je výsledek hodně krutý.




Sestavy


SK Nemanice
J. Polomčák [-] - M. Strnad [-] , S. Dubský ml. [-] , A. Benkovský [-] , J. Křiváček [-] - O. Jelínek [-] (70. L. Kisvetr [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Sulek [-] (81. J. Čermák [-] ) , V. Čapek [-] , M. Novotný [-] - V. Bašta [-]

FK METEOR Tábor
J. Bartáček [-] - J. Šedivý [-] , J. Pípal [-] (46. D. Švejda [-] ) , J. Pípal [-] , P. Maštalíř [-] (46. F. Lorenc [-] ) , P. Štumfol [-] , J. Svatek [-] , M. Kromka [-] (46. R. Ševčík [-] ) , V. Kollárik [-] (64. P. Janošík [-] ) , S. Färber [-] , M. Kolář [-] (80. D. Kundrát [-] )

ŽK: 44. J. Lukáš , 58. S. Dubský ml. - 50. J. Pípal , 56. J. Svatek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KOLLMANN Jaroslav, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Tomáš Peřina
Tip experta: výhra domácích

Nemanice můžou překvapit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích