1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:00

26.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Malečov vyzval ambiciózní tým Sebuzín


Branky


0

V posledním kole této sezóny se proti sobě postavili hráči FK Malečov a TJ Sebuzín. Toto utkání, jako většinu zápasů odehraných tento víkend, ovlivnilo počasí. To bylo natolik nepříznívé, že hráči ani do druhého poločasu nenastoupili a utkání bylo přerušeno. Přesto v první půli mohli diváci vidět 4 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhé půlce letošní sezóny si výborně hrající Sebuzín přijel pro body na hřiště deváteho Malečova. Zápas, který nakonec trval jen 45 minut, byl v režii hostujícího Sebuzína. Sebuzín disponuje mladými hráči, kteří delají problémy každému týmu. První poločas tedy skončil 3:1 pro Sebuzín. Vzhledem k silnému dešti a bouřce byl zápas přerušen. Disciplinární komise nakonec rozhodla, že výsledek 3:1 zůstane platný. Hostující Sebuzín se tak umístil v letošní tabulce na bronzové pozici. Domácí Malečov skončil devátý. Vzhledem k tomu, jakým fotbalem se Sebuzín během sezóny prezentoval, tak by měl příští rok spolu s Chabařovicemi patřit mezi hlavní kandidáty postupu 1.B. třídy!



Ohlasy k zápasu


FK Malečov
Martin Růžička: ,,1:3 po poločase ukončeno, nepřízeň počasí."




Sestavy


FK Malečov
A. Procházka [-] - D. Weigert [-] , P. Kůstka [-] , B. Jiroušek [-] , K. Kimmel [-] - V. Polák [-] , T. Puky [-] , T. Kůstka [-] , J. Spal [-] - M. Růžička [-] , D. Veselý [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.