Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mojžíř "B" - Chlumec "B" aneb 68 minutová nelítostná bitva týmu z opačné poloviny tabulky


Branky


9. J. Učeň , 11. P. Král , 41. P. Král , 60. P. Král - 13. K. Jakš , 15. A. Lukeš , 29. P. Mrvečka
0

24. kolo okresního přeboru nabídlo mnoho zajímavých zápasů. Mezi ty nejdiskutovanější bezpochyby patří utkání, ve kterém rezerva Mojžíře hostila rezervu z opačného konce Ústí nad Labem - Chlumec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Toto utkání, které se hrálo i před slušnou diváckou kulisou, zaujalo i nestranného diváka. Utkání nechybělo nic: nasazení hráčů, krásné góly na obou stranách či pěkné zákroky brankařů. Jedinou, ale dost podstatnou kaňkou tohoto utkání, byla situace ze 66 minuty utkání. Hostující hráč číslo 4 fauloval před hranicí vápna domácího útočníka a poté naznačil, že ležícího hráče domácích kopne do hlavy. To se samozřejmě nelíbilo domácím hráčům a došlo k mele, která vyústila tím, že rozhodčí raději v 68 minutě utkání ukončil. Tento incident bude řešen ve čtvrtek disciplinární komisí, takže jakékoli závěry jsou předčasné.

Poločas mnoha gólů

Oba týmy začaly velice aktivně již od první minuty tohoto zápasu. Přesto měl v prvních minutách více ze hry tým domácích. Mojžířští ze radovali z gólu již v deváté minutě, kdy skóroval do sítě hostí Jan Učeň. Za chvíli domácí přidali druhý gól, když se trefil Pavel Král. Chlumečtí se nenechali dvěma rýchlýma góly rozhodit a již za dvě minuty kontroval hostující Jakš. Probíhala 13. minuta a skóre zápasu bylo 2 : 1 pro domácí tým. V 15. minutě však po pohotovém zakončení Chlumeckého záložníka Adama Lukeše bylo srovnáno na 2 : 2. Po tomto gólu následovala přelévaná hra, ale narozdíl od začátku se oběma obranám dařilo odrážet snahu útočníků vsítit další gól.  Ve 29 minutě se však podařilo hostujícímu Mrvečkovi uniknout domácí obraně a pohotově zakončit za záda domácího brankáře Máchy. Hosté po tomto góle začali přehrávat domácí hráče z Mojžíře a vypracovali si několik šancí, které však domácí obrana společně s golmanem Machem zlikvidovala. Na konci prvního poločasu se dostal do šance skvěle hrající útočník domácích Pavel Král a svou další šanci nekompromisně proměnil. Přestřelka v prvním poločase tak skončila a na tabuli svítilo nerozhodné skóre 3 : 3.

Poločas bez konce

Do druhého poločasu měli lepší vstup domácí, především Pavel Král, který v 57. minutě zkompletoval hattrick. Hosté se nestačili vzpamatovat ze čtvrtého gólu a po faulu ve vápně hostujícího týmu rozhodčí nekompromisně nařídil pokutový kop. K exekuci se postavil již třígolový Král. Střelu umístil nekompromisně do protipohybu brankáře k levé tyči a mohl se tak radovat ze svého čtvrtého gólu v utkání. V 66. minutě se dostával do šance domácí útočník, kterého na hranici vápna poslal k zemi hostující Dubec. Hostujícímu Dubci se nejspíše nelíbilo, že domácí hráč ochotně spadl k zemi a tak naznačil, že jej kopne do hlavy. Na to konto se strhla obrovská mela mezi hráči obou týmů. Nesportovní chování nelze přisuzovat pouze hráči z Chlumce, ale i fanouškům Mojžíře. Rozhodčí v reakci na tuto situaci po dvou minutách zápas ukončil. Co přesně se událo na hrišti, to ví pouze sami hráči. O osudu utkání rozhodne disciplinární komise. 

 

!!!DOPLNĚNÍ!!!

DISCIPLINÁRNÍ KOMISE ROZHODLA PRO KONTUMACI 3:0 VE PROSPĚCH CHLUMCE "B"



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř B
Michal Kolankiewicz: "Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách, hrané korektně až do 66.min., kdy hráč hostí č.4 Dubec napadl našeho hráče a na to konto byl zápas ukončen."

TJ Chlumec B
Jan Veselý: "Utkání se nedohrálo kvůli domácím hráčům, kteří nemístně vyhrožovali rozhodčím utkání, kteří řešili tresty pro hráče, po vzájemném incidentu. Rozhodčí se po vzájemné konzultaci rozhodli utkání předčasně ukončit v 68 min."



Sestavy


TJ Mojžíř B
P. Mácha [-] - P. Berko [-] , J. Učeň [-] , J. Králik [-] (30. M. Kubec [-] ) , V. Neuman [-] - M. Pavlík [-] , P. Valenta [-] , A. Jankovský [-] , J. Horváth [-] - P. Král [-] , T. Vondráček [-]

TJ Chlumec B
D. Grupač [-] - J. Veselý [-] , P. Dubec [-] , P. Řízek [-] , L. Vacovský [-] - L. Červený [-] , A. Lukeš [-] , P. Weber [-] , V. Šturma [-] - K. Jakš [-] , P. Mrvečka [-]

Počet diváků: 160.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.