Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | Most | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Obrnice B si s chutí zastřílely


0

Vysoká výhra domácích byla k vidění v utkání mezi Obrnicemi a Brandovem, Obrnice nastříleli svému soupeři 10 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 19. kole Okresního přeboru Mostu proti sobě nastoupily týmy Obrnic a Brandova, Obrnice od začátku plnily roli favorita a během prvního poločasu nastříleli soupeři 3 góly. Zápasu přihlíželo zhruba 20 diváků, kteří určitě nelitovali, že se na zápas přišli podívat, protože gólové hody pokračovali i v druhém poločase, kdy padlo 8 gólu, 7 do sítě hostů, kdy se 4 góly prezentoval střídající Olexa a jedním gólem korigoval výsledek za TJ Brandov Jaroslav Hajný. Pro Sokol Obrnice to byl poslední zápas na domácí půdě v této sézoně a s domácími fanoušky se rozloučili před letní přestávkou 10 góly do sítě svého soupeře. I přes vysokou výhru už ale Obrnice nedokázali stáhnout bodový náskok na vedoucí tým tabulky Horní Jiřetín, kterému s náskokem 4 bodů před posledním kolem, prvenství v Okresním přeboru už neuteče. Obrnice zajíždí příští týden k poslednímu zápasu této sezóny do Kopist. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Obrnice B
František Tůma (útočník): Celý zápas probíhal v klidu, soupeře jsme jasně přehráli. V příští sezóně bychom chtěli znovu vyhrát Okresní přebor, letos nám první místo sebral soupeř z Horního Jiřetína.




Sestavy


TJ Sokol Obrnice B
P. Gizman [-] - K. Tůma [-] , M. Plaček [-] , P. Živec [-] , P. Muller [-] - D. Bedecs [-] , J. Baťka [-] , P. Hendrych [-] , B. Muller [-] - J. Tichý [-] , F. Tůma [-]

TJ Baník Brandov
J. Hajný [-]

Místo: Stadion TJ Sokol Obrnice. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku