Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 14:00

24.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cíl krásnodvorských splněn


Branky


0

S cílem odvézt si tři body odjížděli hráči z Krásného Dvora na zápas do Vrbna. Vše bylo rozhodnuto již v prvním poločase a druhý jen potvrdil jejich jasné vítězství.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neměl šanci

S jasným cílem, odvézt si tři body, přijeli krásnodvorští fotbalisté do Vrbna. Od samého začátku zápasu vyvinuli tlak na domácí hráče a důkazem byla i branka ve 40. sekundě utkání, kdy po zmatku ve vápně domácích se nejlépe zorientoval Michal Lesnák a svým důrazem dorazil míč do sítě domácí branky. Tato rychlá branka domácí hráče asi dost nepoučila a v 15. minutě opět hosté měnili skóre. Milan Hrbík utekl domácí obraně a zvýšil na 2:0 pro hosty. Ve dvacáté minutě podrazil v pokutovém území Vojtěch Balog domácího hráče a za tento zákrok byl nařízen pokutový kop. Ten si postavil Lukáš Linhart a nemýlil se. Za dalších 5 minut po úniku podél postranní čáry navýšil skóre Matěj Elbogen. Po těchto divokých momentech se utkání trochu zklidnilo a začalo přibývat více soubojů ve středu pole. Ve 36. min unikl domácí obraně Michal Lesnák a po faulu domácího brankáře Marcela Sainera byl opět nařízen pokutový kop, který sám faulovaný bezpečně proměnil a uzavřel poločasový stav na 4 : 1 pro hosty.

 

 

Brankostroj Krásného dvora ukončen při osmi gólech

Ve druhé půli se začali domácí také více osmělovat a dlouhými nákopy se snažili vstřelit branku. Hosté s vědomím náskoku polevili hru, ale po důrazném upozornění trenéra se vrátili k větší aktivitě a začali se pomalu prosazovat. V 55. minutě napřáhl z 30 metrů k tvrdé střele kapitán Lukáš Kamír a domácí brankář Marcel Sailer jen s námahou tuto ránu vytěsnil na roh. Také brankář hostí Yuriy Popenko se dvakrát blýskl dvěma zachycenými nájezdy domácích hráčů. Hosté prostřídali sestavu a jejich brankostroj mohl pokračovat. V 63. minutě vstřelil gól Lukáš Kamír. Za dalších 8. minut se prezentoval střelou z 20 metrů Milan Hrbík a bylo to 1:6. Při svém výletě na polovinu vrbenských se trefil také stoper Jakub Umlauf, jehož střelu zaregistroval domácí brankář až ve své síti. Třešničkou na dortu byla v 85. minutě branka obránce Stanislava Bartáka, když mu nahrál zraněný Václav Kotrc, který obětavě dohrával zápas, a ta uzavřela konečný výsledek 1 : 8.



Ohlasy k zápasu


TJ Vrbno nad Lesy
Miroslav Záržický (trenér TJ Krásný Dvůr): První poločas byl v našich rukou. V prvních patnácti minutách jsme měli 3-4 brankové příležitosti, které jsme s 50% úspěšnostíproměnili. Domácí měli jen dvě šance a vzhledem k absenci několika hráčů kádru si mysleli spíše na remízu. My jsme měli větší chuť do hry a vůli zvítězit, což se nám nebývalou měrou podařilo.




Sestavy


TJ Vrbno nad Lesy
M. Sailer [-] - J. Sýkora [-] , J. Vondráček [-] , M. Kavka [-] , J. Říha [-] - R. Amler [-] , J. Šubrt [-] , L. Linhart [-] , D. Vajc [-] - V. Sailer [-] , J. Šubrt [-] (46. J. Prokeš [-] )

TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - O. Lesňák [-] , M. Zedník [-] , S. Barták [-] , J. Umlauf [-] , L. Kamír [-] - M. Elbogen [-] (46. M. Šinágl [-] ) , V. Balog [-] (60. J. Prokopovič [-] ) , V. Kotrc [-] - M. Hrbík [-] , M. Lesňák [-]

ŽK: 85. J. Šubrt - 85. O. Lesňák .
Místo: Vrbno. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.