F. Zeman 73.
1:1
(0:1)
34. J. Hess
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza v Libčevsi


Branky


73. F. Zeman - 34. J. Hess
0

Mužstvo AC Libčeves přívítalo na svém hřišti mužstvo slavící postup do vyšší soutěže FK Vroutek. Tomu odpovídala také jejich sestava, když do brány musel nastoupit jejich předseda. Na podmáčeném terénu to byla vyrovnaná bitva, která skončila spravedlivou dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celek ze středu tabulky „vyzval na souboj“ lídra a postupujícího do Okresního přeboru – celek  FK Vroutek. Vroutečtí měli bohužel problémy se sestavou, ale díky silnému dešti a bouřce, kdy se zpozdil začátek utkání, mohli přijet ještě dva hráči Miroslav Junk a Michal Hlaváč. Ve značně improvizované sestavě poprvé v životě jako brankář nastoupil předseda klubu Jiří Balák, jinak záložník vrouteckého mužstva. Na hodně podmáčeném a těžkém terénu nebylo k vidění mnoho šancí. Jednu z nich však využil ve 34. minutě Jiří Hess, když utekl obraně Libčevse. Domácí se celý druhý poločas snažili o vyrovnání, které v 73. minutě zařídil František Zeman.



Ohlasy k zápasu



FK Vroutek
Jiří Hess (hráč FK Vroutek): S výsledkem musíme být spokojeni. Už kvůli naší neúplné sestavě a zejména počasí a myslím si, že výsledek je spravedlivý pro oba týmy.



Sestavy


AC Libčeves
P. Bůžek [-] - F. Zeman [-] , P. Golis [-] , M. Matouš [-] - T. Svoboda [-] , P. Matouš [-] , Z. Leinvebr [-] , P. Štěrba [-] , M. Polák [-] - D. Štembera [-] , J. Oppenauer [-]

FK Vroutek
J. Balák [-] - M. Šiška [-] , J. Zajko [-] , M. Salač [-] - M. Balák [-] , J. Kubelka [-] , L. Koliha [-] , M. Jíra [-] , M. Junk [-] - M. Hlaváč [-] , J. Hess [-]

Místo: Libčeves.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.