3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice kráčí za postupem


Branky


10

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

-          Ve 2.min Vojta Vavrečka posílá dlouhým pasem Ondru Strojila do první šance, ale jeho střelu z úhlu chytá gólman do koše.

-          V 6.min po pěkné kombinaci trojce Vojta Vavrečka – Ondra Strojil – Jan Šenk poslední jmenovaný střílí bohužel nepřesně.

-          Ve 12.min zaváhala naše obrana, Jakub Krayzel prohravá hlavičkový souboj, hostující útočník se dostává do zakončení, ale Roman Lazecký s jistotou kryje.

-          V 16.min si hostující hráč výborně ve skrumáži vyskočil na centr z pravé strany a ale jeho tvrdé zakončení hlavou končí jen na břevně naší brány, následná dorážka končí vysoko nad.

-          Ve 26.min Ondra Strojil hází aut na Matěje Krayzla, po pěkné narážečce Matěj Krayzel zatáhne míč do šestnáctky, tam dává pod sebe opět na Ondru Strojila, který střelou mimo zakončuje jejich spolupráci.

-          Ve 36.min po závaru v šestnáctce hostí se Bohdan Sroka dostává ke střele, gólman vyráží a hostující obránce zahrává na zemi úmyslně rukou, rozhodčí nařizuje penaltu, kterou Vojta Vavrečka s přehledem proměňuje 1:0!

-          Ve 41.min po chybě v naší obraně se hostující útočník řítí sám na Romana Lazeckého, ale ten výborně vyběhl a velkou šanci kryje.

-          Ve 44.min Jan Šenk dlouhým pásem až z obrany nachází vpředu Vojtu Vavrečku, ten dává pod sebe na osamoceného Čestmíra Korčáka ten si míč na zadní tyči zpracoval povodil obránce, bohužel pak trefuje pouze brankáře.

 

-          V 55.min po kombinaci na pravé straně se hosté dostávají do šance, kdy centr zprava hlavičkou zakončují nad bránu.

-          V 64.min hosté zahrozí z dlouhého autu, kdy další hlavička konči těsně nad.

-          V 66.min Bohdan Sroka vybojuje míč, dá Vladimíru Šenkovi, ten nahrávkou nachází svého bráchu Honzu, ten se kličkou zbavuje obránce a umístěnou střelou dává gól 2:0 a uklidňuje tím domácí fanoušky.

-          V 75.min Vojta Vavrečka proběhne půlku hřiště, nahrává Jakubovi Krayzlovi, ten z úhlu trefuje pouze tyč, míč se odráží k Vojtovi Vavrečkovi, ale jeho střela končí v náručí gólmana.

 

-          V 85.min chybnou rozehrávku hostí zachytí před půlkou Jan Šenk, všimne si, že gólman je vyběhnutý z brány, a tak volí překvapivou střelu bohužel ta končí jen na břevně.

-          V 88.min centruje Dušan Sýkora z rohu, na míč si výborně vyskočí Čestmír Korčák a hlavičkou uzavírá skóre zápasu na 3:0!

 

Chtěl bych poděkovat našim věrným fanouškům za velmi hlasitou podporu a pozvat je na věhlasné derby, které sehrajeme na horké půdě v Pusté Polomi.   



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Krayzel [-] , D. Illík [-] , J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] - P. Lazecký [-] (46. D. Sýkora [-] ) , J. Šenk [-] , O. Strojil [-] (65. V. Šenk [-] ) , V. Vavrečka [-] - Č. Korčák [-] , M. Krayzel [-] (35. B. Sroka [-] ) -

TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - P. Fischer [-] , D. Balnar [-] (70. V. Černohorský [-] ) , M. Meier [-] , D. Rozsíval [-] , J. Lhotský [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , D. Košťál [-] , J. Gebauer [-] , D. Gibes [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: PINČEK Milan - JEDLIČKA Patrik (N), ROZSÍVAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích