Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice dostaly sadu


Branky


12

Druhý venkovní zápas jarní sezony, další tři body. Béčko zvládlo zahajovací dvouzápasovou misi na hřištích soupeřů na výbornou. Jak z Palhance, tak ze sousedních Vávrovic si Pustá Polom odvezla jednoznačné výhry s celkovým skóre 9:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včerejší utkání bylo rozhodnuto již v první dvacetiminutovce, kdy se hattrickem blýskl kanonýr Richard Hruška. Dá se říct, že zbylých sedmdesát minut se neslo v tréninkovém duchu a hrálo se na jedinou branku. Pusté Polomi se poté podařilo ještě dvakrát skórovat a bez větší námahy tak potvrdila své prvenství v tabulce.

Stejně jako minulý týden na Palhanci i ve Vávrovicích hosty podporovala desítka příznivců, která rychle rozhodnutý zápas trávila po svém. Dva vyrazili na krátkou obhlídku přespolní polské vesnice, jiní se během zápasu pokochali krásami samotných Vávrovic, další si zase pochutnávali na kvalitním Radegastu. Všichni si tak především užili hezký pohodový výjezd. A o tom to přece je.

 

zdroj: Pustá Polom-facebook



Sestavy


FK NOVA Vávrovice B
L. Banetka [-] - M. Klein [-] , V. Mácha [-] , M. Repaský [-] , D. Šenk [-] , M. Bartusek [-] - R. Bartusek [-] , D. Klein [-] , M. Vaško [-] - R. Mlčoch [-] , R. Vegel [-] (57. P. Krčmařik [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - J. Bruna [-] , A. Kubala [-] (58. M. Tvarůžka [-] ) , P. Bubík [-] , P. Kňura [-] , R. Grygar [-] , D. Schlossarek [-] , M. Kuděla [-] (72. M. Kotala [-] ) , R. Hruška [-] (74. J. Dvořák [-] ) , M. Jurč [-] , Z. Kačírek [-]

ŽK: 48. R. Vegel - 71. D. Schlossarek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - KOŠÁRKOVÁ Hana (N), KRYSTÝN Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů