2:2
(2:1)
34. L. Mařádek
70. P. Kavan (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opava srovnala z penalty


Branky


33. V. Kasan , 41. L. Vojáček - 34. L. Mařádek , 70. P. Kavan (p.)
13

Vřesina po půli vedla o jednu branku, ale Opavě se povedlo dvacet minut před koncem srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství diktovala tempo hry Vřesina a Opava se víceméně bránila. V 10. minutě se objevil zcela sám před hostujícím brankářem Lorenzem Kasan, ale svou šanci zcela zazdil. O sedm minut později se dostal k míči opět Kasan, ale orazítkoval svou prudkou střelou jen břevno opavské svatyně. Do třetice už byl Kasan úspěšný, když ve 33. minutě z křídla procedil opavské gólmana Lorenze – 1:0. Gólové oslavy domácích ani pořádně neutichly a Opava vyrovnala, když Mužík našel Mařádka, který se obtočil kolem protihráče a střelou k tyči rozvlnil hostující síť – 1:1. Vřesina ještě do poločasu ale dokázala vedení opět strhnout na svou stranu, když si ve 41. minutě naběhl na roh Boháče Vojáček a chladnokrevně zavěsil – 2:1. Tento gól věnoval novopečený otec Vojáček svým dvěma právě narozeným holčičkám. 

 

 

 

Po změně stran převzala taktovku hry Opava, když Vřesina zalezla na svou polovinu a jen se bránila. Opava se dostal k nebezpečným střelám Mařádka a Mužíka. Ty však buď nebyly přesné, nebo si s nimi dokázal poradit domácí brankář Lampart. Zaslouženého vyrovnání se Opava dočkala v 70. minutě, když jeden z domácích hráčů zahrál po hlavičce Mařádka ve vápně rukou, a nařízenou penaltu s přehledem proměnil matador Kavan – 2:2. V poslední dvacetiminutovce se Opava snažila strhnout výhru na svou stranu, ale Postřimovský s Hermmannem své příležitosti nedokázali dotáhnout do zdárného konce. Zápas tak skončil spravedlivou dělbou bodů.  



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (Vedoucí týmu): V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ale my jsme zazdili několik šancí. Ve druhé půli jsme se vinou našeho úzkého kádru, kdy máme hodně zraněných, jenom bránili a Opava ze sporné penalty vyrovnala. Dnešní utkání nás utvrdilo v tom, že je škoda, že nejsou dva okresní přebory. Jeden hlučínský a druhý opavský. Přineslo by to to větší diváckou podporu a celkově větší atraktivitu místních fotbalových soutěží, které můžeme sledovat u obecních derby.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Zápas dvou nudných poločasů, kdy první jsme prohospodařili a dostali jsme dvě branky. Ve druhém jsme se výrazně zlepšili a Vřesinu jsme uzamkli na její polovině, ale podařilo se nám jen vyrovnat z penalty. S ohledem na první půli je asi remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Kocian [-] , V. Kasan [-] , V. Čech [-] (81. J. Vitásek [-] ) , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , M. Gajda [-] , P. Strakoš [-] , M. Pieran [-] (73. J. Hymon [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - J. Herrmann [-] , K. Postřimovský [-] , J. Tůma [-] , L. Mařádek [-] , P. Kavan [-] , J. Vrána [-] , F. Mužík [-] , A. Džemla [-] (88. A. Kreisel [-] ) , J. Kretek [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , T. Matějek [-]

ŽK: 41. L. Vojáček , 42. P. Boček , 51. V. Čech .
Hráči zápasu: L. Mařádek , F. Mužík .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Otice | Moravskoslezský | Opava

Tip experta: výhra domácích

Vřesina má oproti Opavě mnohem menší hřiště a toho domácí využijí k zisku bodů.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Doufám, že se nebude opakovat to podcenění z minulého zápasu a konečně doma uspějem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů