2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 15:00

22.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staříč uniká sestupovým pozicím, tentokrát to odnesl Hrádek


Branky


3

Fotbalisté FK Staříč zatím na jaře posbírali  12 bodů z 18 možných. Za celý podzim jich nasbírali jen 10 a nebýt nepovedeného jara, tým by hrál dnes minimálně klidný střed tabulky. Tentokrát jejich formu odnesl čtvrtý tým tabulky Hrádek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl nadmíru vyrovnaný

Utkání se hrálo za slunečného počasí a hra byla od začátku nadmíru vyrovnaná. Oba celky si vypracovaly několik šancí, za zmínku stojí například střela Musálka, kterou brankář Sekerák musel vytěsnit na roh. Avšak branka stále nepřicházela. To se povedlo až ve 39.minutě kdy se do úniku po chybě hostující obrany dostal Kaulinec a zavěsil míč za záda brankáře Hrádku. 1:0 to byl stav, za kterého šly oba celky do kabin.

Hosté místo branek sbírali žluté karty.

Druhá půle byla ze strany Hrádku o poznání nervóznější než první. Hráči si byli vědomí jednobrankového manka, se kterým bylo potřeba něco udělat. Když však nebyli schopní se dostat do žádné kloudnější příležitosti, a to zejména díky výborné defenzívní činnosti Staříče, začali se vybavovat s rozhodčím a z toho plynulo také množství žlutých karet a hlavně rozkouskovaná hra, která hrála do karet domácím. Domácí fanoušci se však ale dočkali ještě jedné branky. V 75.minutě dostal míč na polovině hřiště Musálek, vybídl ke sprintu Kaulince a ten opět skóroval 2:0. Do konce utkání se skóre neměnilo a Staříč si připsal cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Staříč
Juraj Wiedermann (trenér): Utkání bylo vyrovnané,rozhodlo to,že my jsme chtěli hrát fotbal a hosté komentovat každé rozhodnutí rozhodčího,které nebylo v jejich prospěch.




Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - S. Musálek [-] (77. P. Kocich [-] ) , J. Morys [-] , K. Trčka [-] (81. D. Zátopek [-] ) , O. Baran [-] , L. Kaulinec [-] , P. Jukl [-] , J. Vandas [-] , J. Michna [-] (69. M. Pešek [-] ) , J. Hradil [-] (86. I. Kolář [-] ) , M. Jurek [-]

TJ Sokol Hrádek
V. Sekerák [-] - P. Turoň [-] , J. Pav [-] (83. R. Jochymek [-] ) , V. Zowada [-] , V. Buchta [-] (56. L. Liberda [-] ) - P. Pszczolka [-] , M. Szuscik [-] , M. Pav [-] , J. Szturc [-] (46. P. Lipowski [-] ) - L. Kušnirák [-] , F. Nytra [-] (66. M. Mára [-] )

ŽK: 65. P. Turoň , 79. V. Zowada , 80. L. Kušnirák , 83. V. Sekerák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: NYTRA Aleš - OSTŘANSKÝ Petr, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Staříč potřebuje body více jak hosté

Tip: výhra hostů