Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bláznivé desetigólové utkání v Písku


Branky


28. D. Michalík , 37. M. Niemiec , 64. P. Kajzar , 73. P. Kajzar - 13. D. Kusý , 14. J. Vrtný , 25. T. Kozel , 33. T. Fojcik (vl.) , 88. L. Slíva , 96. P. Strack
0

10 branek, tolik bylo k vidění v utkání frýdeckomísteckého Okresního přeboru mezi TJ Písek a Palkovicemi. V utkání nejprve vedli hosté o 3 branky, nicméně Písek zbraně nesložil a utkání dokázal vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas podle předpokladů vyhráli hosté z Palkovic

 

Od začátku utkání byla vidět snaha palkovických, která se projevila v 7 minutě. Po přihrávce Vrtného střílí v pádu Kozel, ale brankář domácích vyrazil. Následně v 8 minutě utkání Kusý hlavičkuje po rohu Slívy do spojnice tyček. Ve 13 minutě opět Slíva našel Kusého, který už se nemýlil a přesně umístěnou hlavičkou k tyči otevírá skóre 0:1. V 18 minutě Huška vysunul přihrávkou Burdu a ten krásně sklepl Vrtnému, který střelou z první zvyšuje na 0:2. Ve 23 minutě hráč písku po centru hlavičkuje těsně mimo. Následující 23. minuta opět nabízí gólovou radost hostů a to po krásném obloučku Hušky v šestnáctce našel Kozla a ten se nemýlí - 0:3. Ve 28 minutě soupeř nacentroval míč do naši šestnáctky, kdy gólman Prášil pouze vyrazil míč k soupeři a po několika dorážkách Písek snižuje na 1:3.  Ve 33 minutě po rohu Slívy si Písek dal vlastní gól 1:4. V 37 minutě zahrával písek trestný kop a po trmě vrmě snižíl dorážkou z malého čtverce na 2:4. V 45 minutě Písek zahodil gólovou šanci a velmi nepřesný hlavní rozhodčí  ukončil první poločas.

Písek zabral a srovnal, nicméně body ztratil v samém závěru utkání

V 52 minutě jsme zahrávali trestný kop, který neskončil gólem a o deset minut později důrazný hráč Písku snižuje na 3:4. V 68 minutě po ataku hráče soupeře se zranil brankář Prášil a do branky musí hráč z pole Huška. Místo Prášila nastoupil do pole Strack. V 72 minutě nového brankáře Hušku po nedůrazu naší obrany obloučkem přehazuje hráč Písku Kajzar a srovnává na 4:4. V 73 minutě však mohl nastat kritický zlom po střele domácích, která trefuje ruku u těla kapitány Merty. Na takovou příležitost čekal snad hlavní rozhodčí věčnost a píská penaltu!! V této chvíli se mohl Huška stát hrdinou zápasu, a taky se že ano! Krásně vystiženou stranou zneškodňuje pokutový kop na roh a posílá Písek do kolen! V 88 minutě Vrtný  vyslal Slívu  do šance a ten zamraženému Písku dává vedoucí gól!!. V nastaveném čase v 94 minutě Strack po přihrávce Kozla zvyšuje na 4:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Petr Bauman (Trenér): Věděli jsme,že nás v Písku čeká těžký zápas.Navíc jsme do Písku jeli oslabeni, citelná byla zvláště neúčast Pavla Smolíka. Připravovali jsme se i na to, že rozhodčí budou pomáhat domácím. To se také plně projevilo. Zápas byl silně vyhecovaný. Kluky musím pochválit za velmi dobrý, taktický a zodpovědný výkon. Nezlomilo je ani srovnání skóre z 1:4 na 4:4, ani následná penalta ,kterou Honza Huška, (vystřídal zraněného Plašila), chytil. V závěrečných minutách se na místě stopera osvědčil Dan Kusý. Naše výhra byla zasloužená, přidali jsme ještě další dva góly z brejkových situací. Těší mě,že se i v tak složitých podmínkách vyhrálo a v mužstvu se udržela vítězná nálada. Budeme ji v dalších zápasech (už v sobotu v Mostech) moc potřebovat"!



Sestavy


Fotbal Písek
D. Pindor [-] - T. Fojcik [-] , D. Kluz [-] (60. P. Kajzar [-] ) , M. Zogata [-] , A. Lupienski [-] (61. R. Bojko [-] ) , D. Michalík [-] (80. D. Vrobel [-] ) , P. Cieslar [-] , M. Niemiec [-] , D. Šibra [-] (31. M. Legierski [-] ) , D. Byrtus [-] , J. Janiczek [-]

TJ Sokol Palkovice
J. Prášil [-] (68. P. Strack [-] ) - J. Warzecha [-] , J. Huška [-] , T. Vyvial [-] (65. T. Skurka [-] ) , D. Kusý [-] , P. Burda [-] , R. Kocúr [-] , L. Slíva [-] , T. Kozel [-] , R. Merta [-] , J. Vrtný [-]

ŽK: 32. D. Michalík , 84. M. Zogata - 33. J. Huška , 70. D. Kusý , 75. R. Merta , 88. R. Kocúr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KLEINHAMPL Kamil - ONDRASZEK Tomáš, TUROŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.