0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

16.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ve spodních patrech tabulky přinesl bezgólovou remízu


Branky


4

Utkání poznamenaná silným větrem a ne zrovna nejlepším stavem hrací plochy góly nepřinesl. Ani jeden z týmů si tak výrazně v tabulce nepomohl a upevnily tak svá postavení, na 11. místě Újezd resp. 9. místě Kounice, v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po větru aktivnější hosté

První poločas se nesl ve znamení boje. Vinou špatného terénu a silného větru se oba týmy příliš nedostávali do kombinace a když už se dostali na soupeřovu polovinu, tak je zradila finální fáze. Větší aktivitu přece jenom vykazovali hosté, kteří první půli hráli po větru, ale jejich snaha nevedla k ohrožení branky, a to ani ze střední vzdálenosti, což si hra po větru jistě žádala. Postupem času se s protivětrem srovnali i domácí a dostali se do několika slibných příležitostí, ale hostující obrana v čele s Eliášem v brance šancee ustála. Utkání také poznamenalo vynucené střídání hostujícího kapitána, který vinou zranění musel odstoupit ze hřiště.

Změna stran přinesla změnu hry

Do druhé půle nastoupili povzbuzeni hrou po větru domácí a byli to oni, kdo držel míč více a diktoval tempo zápasu. První velkou příležitost ale i tak měl na kopačce hostující Hašek, který nenapodobil svého jmenovce z Bohemians a z úhlu Nováčka neprostřelil. V podobné situaci se pak ocitli i domácí, ale bohužel pro ně, zůstala i tato šance neproměněna. Do konce zápasu tak za zmínku stojí snad jen pouze červená karta pro domácího Horáčka. Oba týmy se tak s nepříliš atraktivního utkání rozešli smírně. 



Sestavy


SK Újezd u Brna
M. Nováček [-] - P. Staňa [-] , J. Máša [-] , P. Kalvoda [-] , J. Chlubný [-] , J. Kašparovský [-] (80. V. Hlavoň [-] ) , M. Horáček [-] , V. Fraj [-] , J. Kamenický [-] , F. Čáp [-] (67. D. Líska [-] ) , M. Jedlička [-]

TJ Horní Kounice
K. Eliáš [-] - P. Cidlík [-] , D. Černý [-] , Š. Kelča [-] , O. Kelča [-] , J. Holátko [-] (72. B. Horák [-] ) , L. Hašek [-] , Z. Záviška [-] (28. J. Balík [-] ) , T. Houdek [-] (61. M. Němec [-] ) , P. Hruška [-] , J. Stix [-]

ŽK: 78. M. Horáček . ČK: 78. M. Horáček .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Kopřiva Zbyněk - ŠPAČEK Jiří, OUJEZDSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Jan Dvořák

Expert: Josef Březovský
Tip experta: remíza

Souboj dvou týmů ze spodní části tabulky skončí remízou. Přesný výsledek tipuji 1:1.

Tip: výhra hostů