2:1
(1:1)
12. V. Kunc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Městec přehrál Hrubý Jeseník


Branky


34. J. Král , 50. M. Velenský - 12. V. Kunc
10

Lídr tabulky z Městce Králové přehrál i přes problémy se sestavou hosty z Hrubého Jeseníku 2:1, a připsal si tak 21. vítězství v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli hosté

Městec Králové měl před utkáním problémy s poskládáním sestavy. Nakonec se s tímto úkolem kouč Milan Švábenský zdatně vypořádal a i vzniklá lehce improvizovaná jedenáctka svého soupeře od první minuty přehrávala.

Domácí byli dle očekávání více na míči a vytvářeli si i slušný počet šancí. Zdálo se, že tato aktivita musí brzy vyústit v úvodní branku, tu však vstřelili hosté. Ti se dostávali vpřed jen díky protiútokům a ve 12. minutě po jednom takovém skóroval útočník Vlastimil Kunc.

Domácí nadále pokračovali ve vysokém herním tempu a srovnání skóre se zdálo být otázkou času. Nakonec se o něj ve 34. minutě postaral útočník Jaroslav Král dorážkou po velké skrumáži těsně před soupeřovou bránou. Do konce poločasu ještě mohl Městec skóre otočit, ale druhou branku vstřelit nestihl.

Zápas rozhodl Velenský

Do druhé půle vstoupili lépe Městečtí, kteří šli v samém úvodu druhého dějství do zaslouženého vedení. Miroslav Velenský dostal míč na hranici velkého vápna a přesným zakončením překonal brankáře Lukáše Puldu. Velenský hrál celkově velmi dobrý zápas plný úspěšných soubojů, ačkoli šlo o jeho první utkání po zranění kotníku.

Komplikace pro domácí přišla po hodině hry, kdy musel být kvůli zranění nahrazen Jiří Poděbradský Ondřejem Bížou, přičemž již o poločasové přestávce musel střídat další obránce Dominik Vocásek. Stopera navíc hrál od první minuty Radek Tyl, který na této pozici nastoupil poprvé v životě. I tato poslepovaná obrana však dokázala zabránit inkasování druhého gólu, a tak mohli domácí slavit vítězství.

Příští týden se představí v Poděbradech, Hrubý Jeseník pak bude hostit silné Kostomlaty.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Před zápasem jsme měli problémy s poskládáním sestavy a kvůli překrývajícímu se zápasu B mužstva je pravděpodobně budeme mít i za týden. Přes tyto problémy jsme však dnešní zápas zvládli a zvítězili jsme zcela zaslouženě. Jeseník jsme tlačili, oni hráli jen na protiútoky a jeden proměnili.




Sestavy


Městec Králové
P. Hampl [-] - D. Vocásek [-] (46. O. Černovský [-] ) , J. Poděbradský [-] (60. O. Bíža [-] ) , R. Tyl [-] , M. Hradečný [-] - L. Táborský [-] , R. Kafka [-] , O. Janouch [-] , M. Tůma [-] - M. Velenský [-] , J. Král [-] -

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - J. Jeník [-] , M. Lejnar [-] , V. Pivec [-] (79. J. Kopeš [-] ) - D. Knap [-] , P. Čepička [-] , D. Pulda [-] , J. Riesz [-] - R. Procházka [-] , V. Kunc [-] - P. Stránský [-] (78. M. Šifta [-] )

ŽK: 51. O. Janouch - 56. P. Stránský , 66. P. Čepička .
Hráči zápasu: M. Velenský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, MUSIL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích