Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seletice přehrály Všejany vysoko 4:1


Branky


10

Seletice potvrdily ve Všejanech roli favorita, když zvítězily tříbrankovým rozdílem. Všejany tak zůstávají v sestupových patrech tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seletice v první půli dominovaly

Všejany sice již nemusí řešit tolik problémů se zraněními hráčů jako v úvodu jara, přesto nadále postrádají z důvodu zlomeného nosu stopera Tomáše Šáfra. Kapitán domácího celku byl schopný zastat jen pozici asistenta rozhodčího.

Od úvodního hvizdu zkušeného sudího Voborníka potvrzovali hosté ze Seletic roli favorita. Míč drželi většinu času na kopačkách oni, stejně tak svého soupeře přvyšovali i co do rychlosti a do techniky. Úvodní gól Seletic se zdál bát otázkou času a přišel již v 8. minutě, kdy se prosadil Lukáš Kulhánek. Vzápětí zdvojnásobil vedení hostí záložník Lukáš Poupa.

Hosté, uklidnění dvoubrankovým vedením, hráli s klidem a lehkostí. Vypracovávali si četné šance a to i díky standardním situacím, jelikož domácí obrana nezvládala bez kapitána Šáfra vzdušné souboje. Ve 33. minutě navýšil vedení hostí Jiří Kulhánek a do konce poločasu se stihl trefit i aktivní Jakub Čepek.

Všejany dosáhly jen čestné branky

O poločasové přestávce samozřejmě sáhl domácí lodivod jan Truksa ke střídání, když nahradil Vladimíra Bártu Alešem Michlem. Tato změna možná domácím pomohla, jelikož v úvodu druhého dějství korigovali skóre. Branku vstřelil kapitán Petr Bouška, který si tradičně vypracoval nejvíce šancí ze všejanských hráčů.

Zdálo se, jako by Seletice polevovaly. Své vysoké vedení sice v klidu hlídaly, ale nepředváděly zdaleka tak dobrý fotbal jako před přestávkou. Dostaly se do několika šancí, ale v nejslibnějších z nich jen rozezněly tyč, a to za zápas celkem třikrát.

Utkání nakonec skončilo výsledkem 4:1 pro Seletice, z něhož mohou být hosté po nepovedeném vstupu do jarní poloviny sezóny konečně šťastní. Naopak Všejanům porážka ještě více zkomplikovala záchranářské boje, jelikož se nyní nachází na předposlední tedy stále sestupové pozici.



Ohlasy k zápasu



Seletice
Jaroslav Kulhánek: V minulých zápasech se nám opravdu nedařilo, a tak máme z vysoké výhry velkou radost. První poločas byl naší nejlepší půlí za jaro, ne-li za celou sezónu. Po změně stran jsme už jen hlídali vedení a se závěrečným stavem jsme samozřejmě spokojení, ačkoli jsme mohli dát gólů ještě více.



Sestavy


Sokol Všejany
- O. Němeček [-] , J. Říha [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , M. Šváb [-] , L. Hofírek [-] , D. Král [-] , V. Bárta [-] (46. A. Michl [-] ) , M. Kubín [-]

Seletice
M. Dudla [-] - M. Najman [-] - S. Šikal [-] , V. Klepač [-] , J. Kulhánek [-] , O. Kraus [-] , L. Poupa [-] (25. M. Čepek [-] ) , L. Kulhánek [-] (88. Z. Sládek [-] ) , J. Čepek [-] (70. M. Horák [-] ) , D. Vrchota [-] , Z. Vlach [-] (62. M. Brtek [-] )

ŽK: 70. M. Hanuš - 70. O. Kraus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Voborník Josef - ŠÁFR Tomáš (N), ČAPEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích