2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka uhrála v derby bod a postupové karty drží ve vlastních rukou


Branky


0

Jestliže v dnešním zápase Hamry porazí Počítky, musí v posledním kole Radešínská Svratka porazit Svratku a může slavit postup do I. B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Hosté přijeli do Nové Vsi s jasným cílem, naplno bodovat a upevnit si první místo v tabulce. Tento cíl začali naplňovat již v 9 minutě , kdy se hlavou trefil Plhal. Po vstřeleném gólu převzali iniciativu domácí , ale k žádnému vážnějšímu ohrožení branky Šebka nedošlo. Zato hosté do poločasu z rychlých protiútoků několikrát vystrašili domácího brankáře Čížka. Po změně stran se domácí snažili kombinační hrou dostat za Svrateckou obranu a naklonit výsledek na svou stranu. Vstřelit branku se jim po několik šancích povedlo v  70. minutě, kdy překonal brankáře Šebka, Beneš. Hosté šli do vedení ještě jednou, když se po ojedinělém brejku trefil Dvořák. Konečný výsledek po závěrečném tlaku domácích stanovil Šandera Petr.                                                        



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík, trenér Nové Vsi: Hosté si za předvedenou hru více než bod nezasloužili.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoń, trenér R. Svratky: Důležitost utkání nám svazovala nohy, bylo to vidět i na našem výkonu, ale potřebný bod jsme nakonec získali.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - M. Klement [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] , D. Nejedlý [-] (52. M. Kuchta [-] ) - V. Bureš [-] (65. V. Beneš [-] ) , S. Kubík [-] (57. J. Šandera [-] ) , P. Bureš [-] , P. Šandera [-] - L. Jůda [-] , M. Ondřejka [-]

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - J. Novák [-] , O. Hudeček [-] (46. V. Šacl [-] ) , M. Šacl [-] , J. Janů [-] - L. Kachlík [-] , M. Pekárek [-] , M. Mužátko [-] (85. J. Dostál [-] ) , R. Havránek [-] - I. Plhal [-] (50. J. Dvořák [-] ) , P. Kříž [-]

Hráči zápasu: P. Šandera - M. Pekárek , P. Kříž , R. Šebek .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.