Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólovou přestřelku vyhrál Křižanov


Branky


2. F. Trnka , 24. F. Trnka , 38. A. Burian , 73. J. Kubiš - 57. V. Lisner , 62. R. Chytal , 67. V. Pokorný
0

Křižanov po domácí výhře drží třetí příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vletěli do utkání ve velkém stylu a již ve druhé minutě je poslal do vedení Trnka. Křižanov svého soupeře přehrával a dostával se do dalších šancí. Po čtvrthodince hry se mohl prosadit druhý domácí útočník Kaštan, ale Velín ho vychytal. Druhý gól tak přidal opět aktivní Trnka. Do konce poločasu se ještě prosadil Burian. Toho krásným centrem vybídl Lukášek a pro domácího kanonýra nebyl problém skórovat z voleje mezi nohy hostujícího brankáře. V prvním poločase byli hosté bezzubí, a tak se očekávalo, co předvede Křižanov v druhé půli. V ní však domácí zůstali ještě asi o něco déle v kabině. Bohdalov nechtěl být odevzdaným soupeřem a trestal každou chybu domácích. První gól byl z kategorie šťastných. Lísner centroval a tento míč nečekaně skončil za zády bezmocného Bajera. O pět minut později zahrávali hosté přímý kop. Do rázné střely se vmísil Chytal a tečoval  ji do protipohybu všech hráčů i samotného gólmana. Netrvalo tomu dlouho a k další odražené střele se dostal Pokorný a jeho střela zapadla krásně k zadní tyči. Pro Křižanov to byl šok a hosté byli na koni. Domácím pomohlo až střídání. Jan Kubiš po minutě na hřišti mohl zvrátit vedení opět na stranu Křižanova. Jeho první dotyk s míčem skončil střelou na břevně. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale bez většího efektu. Hattrickem mohl pomoci domácím Trnka, ale opět jej zastavil výborný Velín a současně ofsajdová pozice. Vytoužené tři body zajistil pro Křižanov Kubiš. V závěru se Bohdalov opticky tlačil do zakončení, ale žádná vyložená šance již nepřišla.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Milota Josef, trenér Křižanova: První poločas byl z naší strany výborný. Hosty jsme do žádné slibné šance nepustili a sami se třikrát prosadili po pěkných akcích. V druhém poločase jsme si sami zápas zdramatizovali. Naše aktivita byla zpočátku skoro nulová a nedostupovali jsme hráče, ani nezískávali odražené balóny. Toto soupeř 100% využil a v samotném závěru jsme se ještě strachovali o cenné tři body.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - P. Štěpánek [-] , A. Burian [-] , T. Horníček [-] , J. Milota [-] - F. Lukášek [-] , D. Nobicht [-] , M. Sedláček [-] , M. Petr [-] - F. Trnka [-] , P. Kaštan [-]

Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - T. Klimeš [-] , O. Chalupa [-] , R. Chytal [-] , V. Pokorný [-] - J. Šimek [-] , L. Novotný [-] , L. Hanych [-] , A. Neuman [-] - J. Wasebauer [-] (25. V. Lisner [-] ) , P. Romančák [-]

ŽK: 39. P. Kaštan , 81. T. Horníček - 30. V. Pokorný , 41. V. Lisner , 48. J. Šimek , 67. O. Chalupa .
Hráči zápasu: F. Trnka - A. Neuman .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.