3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov dal oslabenému Pohledci jen tři góly


Branky


0

Povinné tři body zůstaly v Bohdalově. Domácí se však proti houževnatému soupeři špatně prosazovali. Bohdalovu navíc chytil dvě penalty nejlepší hráč hostí Brambora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když přijel poslední tým tabulky Pohledec do Bohdalova jen v deseti hráčích, zdálo se, že to bude snadná práce svěřenců trenéra Moravce. Ovšem trvalo to téměř celý první poločas, než výtečného Bramboru z odražené Hanychovy střely překonal Romančík. Před pauzou se domácím nabídlo zvýšit skóre z penalty, ale Brambora Jaroše vychytal. Ihned po změně stran dal Hanych dvě rychlé trefy prakticky do prázdné brány. Mohlo se zdát, že byla odčarována branka Pohledce, ale v 59. minutě ji zpět zaklel další chycenou penaltou výtečný Brambora. Proto už žádná branka v zápase nepadla.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Moravec Jiří, trenér Bohdalova: Proti deseti hráčům soupeře jsme se nedokázali prosadit více, než jsme chtěli. Chyběl nám klid v zakončení.

TJ Pohledec
Laštovica Michal, trenér Pohledce: V 10 hráčích jsme se zaměřili především na defenzivu a v prvním poločase se nám tato taktika dařila. Škoda začátku druhého poločasu, kdy jsme dostali dva rychlé góly. Chválím všech 10 hráčů za bojovnost a nasazeni. Absolutorium zaslouží gólman Brambora, který chytil dvě penalty a několik dalších šancí.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - V. Pokorný [-] , O. Chalupa [-] , R. Chytal [-] , T. Klimeš [-] - A. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , L. Novotný [-] (62. J. Šimek [-] ) , L. Hanych [-] (84. J. Neuman [-] ) - P. Romančák [-] (79. P. Fabík [-] ) , J. Wasebauer [-] (56. R. Henzl [-] )

TJ Pohledec
D. Brambora [-] - O. Žák [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , M. Pestr [-] - J. Švanda [-] , M. Dostál [-] , M. Fajmon [-] , L. Novotný [-] - Z. Pestr [-]

ŽK: 26. M. Dostál , 36. M. Pestr .
Hráči zápasu: L. Hanych , A. Neuman - D. Brambora .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.