0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov po vyloučení vstřelil v oslabení dvě branky a porazil lídra tabulky


Branky


0

Postupové karty jsou i nadále po domácí prohře s Křižanovem v rukou Radešínské Svratky. Té stačí z posledních dvou zápasů vybojovat čtyři body a postup jí již nikdo nevezme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně, chtěli zvítězit a potvrdit svoje postavení v čele tabulky. Prvních patnáct minut bylo plně v jejich režii. Po výborných kombinacích dostávali hosty pod tlak. Dokonce vstřelili i dvě branky, které jim byly odepřeny, z důvodu ofsajdu. Poté, jako by domácím došel dech a hosté přebrali iniciativu. Nebezpečně hrozili, ale vyložené šance nepřicházely.

 

Ve druhém poločase se hra nezměnila, domácí nemohli najít svou herní pohodu z předcházejících zápasů a to i díky výborně hrajícím hostům. V 60 minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě Invald a zdálo se, že by to domácím mohlo pomoci. Opak byl pravdou. Už za pět minut po chybě v obraně fauloval Havránek a hosté kopali penaltu. Domácí brankář si na míč sáhl, ale ten i přes jeho snahu skončil v síti. 0:1. Domácí chtěli, ale vůbec se jim nedařilo. Jediná akce, která se domácím podařila, opět skončila brankou, ale znovu nebyla uznána z důvodu ofsajdu. Poté už domácí nic nevymysleli a hosté je potrestali brankou na 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň, trenér R. Svratky: Z naší strany nevydařený zápas. Nešlo nám vůbec nic. Hosté předvedli výborný výkon a po zásluze zvítězili.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - L. Kachlík [-] , J. Novák [-] , J. Janů [-] , O. Hudeček [-] - M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , R. Havránek [-] (81. J. Dostál [-] ) , M. Mužátko [-] - P. Kříž [-] (66. J. Dvořák [-] ) , I. Plhal [-] (86. P. Novotný [-] )

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - P. Štěpánek [-] , T. Novotný [-] , D. Invald [-] , J. Mužátko [-] (61. P. Kaštan [-] ) - F. Lukášek [-] (90. M. Král [-] ) , A. Burian [-] , J. Milota [-] , M. Petr [-] - D. Nobicht [-] , F. Trnka [-] (87. M. Sedláček [-] )

ŽK: 45. P. Kříž , 63. J. Dvořák , 87. M. Šacl - 41. D. Invald , 56. D. Nobicht . ČK: 60. D. Invald .
Hráči zápasu: M. Šacl , M. Petr - F. Lukášek , D. Nobicht .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.