Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 13:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov rozstřílel poslední Pohledec


Branky


0

Hosté z Pohledce již pátý zápas po sobě neskórovali. Domácí po vysoké výhře drží i nadále třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli v pouťovém utkání uspět a za svým cílem si šli již od samotného začátku utkání. Již ve třetí minutě se za hostující obranu dostal k míči domácí Burian a střelou k tyči nedal Hájkovi šanci. Netrvalo dlouho a o dvě minuty později se k odraženému míči dostal stejný hráč a ke skórování si vybral druhý kout brány. Následovala oslava v pouťovém bazénku. Ve dvanácté minutě si vypracoval šanci Trnka a utkání tak mělo jednoznačného favorita. Za tohoto stavu dostali hosté šanci upravit skóre v podobě pokutového kopu. Domácí brankář Bajer však byl proti a zlikvidoval v této sezóně již pátý pokus střelců ze sedmi možných. Do poločasu se ještě prosadil po návštěvě v útoku obránce Milota, následně zkompletoval hattrick Burian a samostatný únik z poloviny hřiště zakončil s přehledem Nobicht. Poločasové skóre se tak zastavilo na číslici šest. Ve druhé půli domácí prostřídali a přidali hned další branku. Po krásné kombinaci zakončil do odkryté branky opět Nobicht. Diváci byli v euforii a chtěli další porci branek. Křižanovu se však již nedařilo tolik kombinovat a v mezihře bylo více nepřesností, než by si domácí trenér přál. Tečku za utkáním tak udělal až v samotném závěru Nobicht a dovršil tak hattrick. Hosté utkání nijak nevypustili a byli herně důstojným soupeřem pro domácí.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Josef Milota, trenér Křižanova: Proti posledním týmům v tabulce se nám občas stává, že utkání nezvládáme. Tentokrát jsme dali rychlé tři branky a bylo rozhodnuto. Za první poločas jsme předvedli výborný kolektivní výkon. Těší mě podpora krajních obránců v útočné fázi. Oceňuji soupeře, že i v tak jednoznačném utkání nesložil zbraně a byl do poslední minuty aktivní.




Sestavy


SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - D. Invald [-] , T. Novotný [-] , T. Horníček [-] , J. Milota [-] - F. Lukášek [-] , M. Petr [-] , J. Mužátko [-] , A. Burian [-] - D. Nobicht [-] , F. Trnka [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - L. Jambor [-] , M. Šajner [-] , L. Pejchal [-] , O. Žák [-] - A. Jinek [-] , M. Dostál [-] , M. Fajmon [-] , V. Šaroun [-] - D. Bártek [-] , M. Pestr [-]

ŽK: 5. A. Burian .
Hráči zápasu: D. Nobicht , A. Burian .
Počet diváků: 83.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.