2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly pod Pernštejnem


Branky


0

Nedvědice přeskočila Osovou Bítýšku v tabulce i díky trefě mladičkého Škutchana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce se hrál zápas převážně mezi šestnáctkami bez šancí z obou stran. 
V druhé půlce se hra zlepšila, oba týmy se snažily vstřelit branku. Domácí byli více důraznější a v 56. minutě šel za ztraceným míčem do vápna útočník Roman Šikula, kde došlo ke střetu s golmanem hostů. K údivu všech pískl rozhodčí penaltu. Tu proměnil ve vedoucí branku Nedvědice kapitán Libor Jaroš, střelou k tyči. 
Poté převzali aktivitu hosté z Osové Bítýšky a zatlačili domácí na jejich půlku. Hrozili ze standardních situací a dlouhých autů. Obrana domácích odolávala s vypětím všech sil. Domácí prostřídali a poslali do zápasu mladé hráče z dorostu, Berana a Škutchana. Domácí začali 
vyrážet do nebezpečných brejkových situací. 
V 80. minutě po jednom z brejků utekl Roman Šikula po křídle a naservíroval míč na Filipa Škutchana, který nedal brankáři hostů šanci, tvrdou střelou z voleje z hranice penalty. Náš 16-letý záložník vstřelil první branku za tým mužů.
Závěr zápasu hráli hosté vabank a domácí mohli ještě nejméně 3x skórovat po rychlých brejcích, ale zklamali v zakončení. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Milan Neugebauer, trenér Nedvědice: Děkuji svým hráčům za vydřené vítězství. Nepodali jsme optimální výkon.

SK Osová Bítýška
Večeřa Petr, trenér Osové Bítýšky: Naši hráči bojovali až do konce utkání. Jsem zklamán z výkonu hlavního rozhodčího a budeme ho vetovat.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - T. Hovorka [-] , R. Krejčí [-] , L. Jaroš [-] , J. Burýšek [-] - D. Mareš [-] , Z. Prudký [-] , J. Doušek [-] , V. Dudák [-] (70. T. Beran [-] ) - R. Šikula [-] (85. M. Kytner [-] ) , M. Škvařil [-] (60. F. Škutchan [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - A. Trojan [-] , T. Karmazín [-] , M. Zeman [-] , P. Jelínek [-] - A. Navrátil [-] , L. Broža [-] , M. Kulík [-] (70. L. Bárta [-] ) , J. Lang [-] - M. Vařílek [-] , M. Navrátil [-]

ŽK: 79. J. Doušek , 82. Z. Prudký - 21. T. Karmazín , 56. J. Hršel , 57. A. Trojan , 57. L. Broža .
Hráči zápasu: F. Škutchan - M. Navrátil .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.