Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka s přehledem vyhrála derby v Bobrové


Branky


0

Hosté povinným vítězstvím nadále stíhají vedoucí tým tabulky z Hamrů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do utkání vstoupili vstřelením rychlého gólu, což domácí trochu zmrazilo a vzápětí hosté přidali druhou branku. Domácí stále nakopávali dlouhé míče na tři útočníky, s čímž měli hosté problémy a domácí se takto dostávali do nebezpečných pozic. Do poločasu se domácím podařilo snížit Dvořákem. Do druhého poločasu vstoupili aktivně hráči Bobrové, ale promarnili náznaky šancí a hosté je potrestali výborně hrajícím Pavlem Křížem. Po vstřelení čtvrté branky hra opadla a utkání se jen dohrávalo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Jaroslav Ptáček, trenér Bobrové: Vyrovnaný zápas, byli jsme možná i lepším týmem. Všechny čtyři branky jsme soupeři darovali po našich hrubých chybách.

FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň, trenér R. Svratky: Do utkání jsme vstoupili gólově a brzo vedli 0:2. Domácí nás dostávali pod tlak nakopávanými míči, díky čemuž se dostávali do nebezpečných situací a zaslouženě do poločasu snížili. Druhá půle začala podobně jako první, vstřelením rychlého gólu z naší strany a po vstřelení naší čtvrté branky bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Uhlíř [-] - K. Flídr [-] , D. Roháček [-] , R. Kratochvíl [-] (44. M. Kratochvíl [-] ) , J. Trnka [-] - J. Stupka [-] (77. P. Janda [-] ) , T. Podborský [-] , V. Křepela [-] , P. Dvořák [-] - M. Srnský [-] (40. T. Straka [-] ) , J. Svoboda [-]

FK TJ Radešínská Svratka
R. Šebek [-] - J. Janů [-] , M. Šacl [-] (41. V. Šacl [-] ) , O. Hudeček [-] , J. Novák [-] - R. Havránek [-] , L. Kachlík [-] , M. Mužátko [-] , M. Pekárek [-] - J. Dvořák [-] (68. I. Plhal [-] ) , P. Kříž [-]

Hráči zápasu: J. Svoboda - P. Kříž .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.